Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-ik héten miért nem nézett...

18-ik héten miért nem nézett a védőnő magzati szívhangot és haskörfogatot?

Figyelt kérdés
Elvileg kellett volna, mindenhol ezt írják. Nektek mikor mértek/hallgattak ilyeneket először?
2015. jún. 5. 13:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én védőnőm egyszer sem nézett haskörfogatot, a szívhangra meg azt mondta, hogy majd az orvos megnézi. :)

Én nem aggódtam mondjuk ezen, hozzászoktam, hogy ő ezeket nem nézi.

Szerintem amúgy szóljál. Ha szólsz, kérdezel, akkor meg fogja nézni, vagy megindokolja, hogy miért nem nézi...

2015. jún. 5. 13:20
 2/15 A kérdező kommentje:

Hmm érdekes. 😊

köszi a választ!

2015. jún. 5. 13:21
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Haskörfogatot nálam sem mért egyszer sem, szívhangot meg csak a vége felé, a 30. hét után. Vizeletvizsgálat volt minden alkalommal, az a lényeg igazából. A védőnő ezen kívül nem nagyon vizsgálgat, csak beszélget.
2015. jún. 5. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem haskörfogatot nem nézett egyszer se, szívhangot igen, vizeletet nem. Többnyire csak adminisztrált, kifaggatott mi volt az orvosnál és azt leírta a "nagykönyvbe" :) (Nagy naplóba vezette fel) Ha hiányolod ezt, kérdezz rá, hogy azt most kell-e vagy mikor fogja mérni-nézni.
2015. jún. 5. 13:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se mért haskörfogatot egyszer sem, szívhangot is csak a 28.héttől hallgatja.egyébként 18 hetesen nem is fognak szívhangot hallgatni, még kórházban se hallgatják ennyi idősen, mert annyira pici, hogy vagy megtalálják, vagy nem. Mikor én bennt voltam a kórházba, a szobatársam 24 hetes volt, nekem hallgatták reggel -este (31hetesen),vviszont neki nem mindig, és mikor rákérdeztem,hogy miért, azt mondták, hogy még pici a baba, nem biztos, hogy megtalálják neki,és a 28.héttől szokták nézni.
2015. jún. 5. 13:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Haskörfogatot sosem mért, szívhangot kb. a 20. héttől hallgattunk. Amit mindig nézett: súly, vizeletvizsgálat, vérnyomás, pulzus. Illetve beszélgettünk.
2015. jún. 5. 13:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindenkinek!
2015. jún. 5. 13:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha egyiket sem nézte. Vérnyomàst mért, vizeletet nézett, súlyt mért. Meg beszélgettünk. Minden màst az orvosom vizsgàlt.
2015. jún. 5. 14:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szívhangot nekem most 24 hetesen kezdett hallgatni. Haskorfogatot még nem mert.

Rokonom aki szintén babás is azt mondta, neki 24 hetes korban hallgattak szivhangot először.

2015. jún. 5. 14:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt nem mondtam, hogy 24 hetesen nekem nem találták meg. Szóval teljesen felesleges lehet még akkor is, nemhogy 18 hetesen.
2015. jún. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!