Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hova megy/ment strandra?

Ki hova megy/ment strandra?

Figyelt kérdés
Balcsi,Velencei-tó,strand/élményfürdő,tenger

2015. jún. 2. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mentem strandolni.
2015. jún. 2. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyáron voltam terhes, az orvosom egyáltalán nem engedett strandolni, csakis a tengerben. 16 hetes kismamaként voltunk Tunéziában. Arra kifejezetten felhívta a figyelmem, hogy a medencébe nehogy bemenjek.

A keresztanyám 9 évvel ezelőtt szült a 34. hétre fertőzés miatt ,előtte strandolni volt. Az orvosa is azt mondta ,hogy emiatt történt . A babának tüdőgyulladása is lett .

Szóval én nem mernék strandolni. Tudom, hogy a nagy melegben alig várja az ember, de én ennél jobban féltem akkor.

Szép babavárást kívánok neked!

😃

2015. jún. 2. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi Balatonon nyaraltunk, amikor 33 hetes terhes voltam, vízbe nem mentem. Baromi meleg volt, a kerti zuhanynál hűsöltem. Életem legszarabb nyaralása volt, alig vártam, hogy mehessek vissza a légkondis irodába dolgozni. :)
2015. jún. 2. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem víz ér, az csakis a zuhany alatt van! 😃
2015. jún. 2. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Én sem mentem fürdeni, max. a zuhany alá.
2015. jún. 2. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Én kb menekülök a naptól ezen a nyáron, szeptemberben fogok szülni, épp elég a nagy melegből annyi amit kapok belőle.

Amúgy sem akarok májfoltokat, rossz a bőröm, azt hiszem csúnyán hajlamos vagyok rájuk.

Meg a fertőzésekre is. Így max tengerbe másznék bele, oda pedig idén nem megyünk, talán ha később estem volna teherbe egy pár hónappal...

2015. jún. 2. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi a tengernél voltunk nyaralni, oda bementem, de oda is csak combközépig. Meg a Balcsiba is csak addig.

Az orvos és a védőnő is külön kihangsúlyozta, hogy medencébe nehogy bemenjek, ha strandolni akarok, akkor a legjobb a tenger, meg a Balaton, mert az is nagy, nyílt vízű tó.

2015. jún. 2. 13:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen a válaszokat!

Mi novemberre várjuk a picit :)

Boldog babavárást és babázást mindenkinek :)

2015. jún. 2. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is a doki a szabadvizet javasolta csak. Sima strandot nem a fertőzésveszély miatt. Oda mondjuk egyébként sem nagyon járunk, mert tudom, hogy nem a leghigiénikusabb ami a városunkban van. Terhesség alatt így ilyen zárt strandra nem is mentem. Wellnessezni voltunk mindkétszer holtszezonban, mert úszni meg imádok és azt engedte a dokim, csak ugye mondta ne akkor menjek bele amikor full szezon van és a szállodában is ott tobzódnak a medencében az emberek. Általában 2-3 -an voltunk csak és ráadásul több kismama is :)
2015. jún. 2. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam strandon de csak a lábamat lógattam bele kb térdig és úgy napoztam.Ha nagyon meleg volt lezuhanyoztam a medence mellett
2015. jún. 2. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!