Hova vinnétek Pesten strandra picit? Mennyi időst mernétek a vízbe rakni pancsolni? Féltek a fertőzéstől?
Figyelt kérdés
Babám 3 hós, és megőrülünk a melegtől, ezt sajna tőlem örökölte, izzadunk egész nap, már egy szál pelusban alszik csak, és még csak május van!!! Nagyon mennék strandra, de biztonságos, vagy felelőtlenség?2011. máj. 24. 19:09
1/5 anonim válasza:
Tesóm a Dagályra vitte unokaöcsimet, de a kort nem tudom, hogy mikortól. :/
Az a strand egész jó, nekik bevált!
2/5 anonim válasza:
3 hónapost én még nem vinnék medencébe.Tavaly 3 hósan vittük a balcsira,de nem mertem bevinni.
3/5 anonim válasza:
Én a doktornőt kérdeztem a strandolásról.Ő azt mondta nekem,hogy 1 éves kora után vigyem el.Nekem 6 hós a picim,és én se merem elvinni strandra.De a dokinő ajánlotta a kispesti uszodát,szerinte nagyon tiszta,és még baba úszás is van.Remélem segítettem.
4/5 anonim válasza:
én tavaly augusztusban vittem fiamat először strandra, de csak a lábiját lógattam bele picit, ekkor volt 3 hós, amúgy egész délután mamával az árnyékban aludt, én meg usziztam.
5/5 anonim válasza:
Szia!
A nagyobb fiamat csak 1 évesen engedtem, mert ő júniusi, a pici már 5 hónaposan pancsolt.
Nem lett semmi bajuk sem.
Szerintem még várjatok júliusig, vagy ha van erkélyetek kismedencében ott már szerintem pancsolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!