Van másik baba is (az enyémen kívül), aki nem szeret napközben pancsolni?
Figyelt kérdés
Nagyon meleg van, így tegnap is, meg ma is megpróbáltam kicsit lefürdetni az 5 hónapos babámat. Engedtem a kiskádba vizet, kb 35-36 fokosat. Csakhogy nagyon nem tetszik neki. Sír amíg benne van, és utána is, ahogy kiveszem. Pedig este imád fürdeni! Mi lehet a baja a napközbeni pancsolással?2010. júl. 14. 15:34
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ebben a melegben ez a hőfok túl meleg neki? Eleve meleg van és ilyen meleg víz nem igazán hűsít... Mondjuk, én könnyem beszélek, az enyémek jegesmedvék, képesek a 22 fokos vízben is jól érezni magukat...
2/8 anonim válasza:
Ne is mond,az enyém 1éves és még mindig órdít napközben a vízben,pedig most megint "megkínzom"kicsit ,mert épp ideje hozzászoknia!
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a napirend a titok. Ti. Esti fürdés után vacsi, alvás, stb, ahhoz pedig nincs kedve.
Csak egy tipp.
4/8 anonim válasza:
Az én babám 4hónapos és nagyon szert napközben pancsolni. Naponta többször is beteszem a vízbe,és soha sem sír. Ebben a melegben én hidegebb vizet csinálok,nagyon élvezi.
6/8 anonim válasza:
Próbáld 30-32 fokos vízzel, csak ne hagyd benne sokáig. Adj a kezébe játékokat. Lehet, elég lenne neki, ha néha vizes ronggyal letörölgetnéd, hogy hűsítse.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Utána kipróbáltam a vizes törölközős áttörölgetést, és azt élvezte nagyon! Holnap lehet megpróbálom "hidegebb" vízben fürdetni. Csak azt nem értem, hogy akkor este miért nem sír a meleg vízben? Akkor is ugyanilyen meleg a szoba mint most...
2010. júl. 14. 17:04
8/8 anonim válasza:
Az én 19 hósom este is utál fürdeni. Ha nappal is megpróbálnám, megutálna egy életre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!