Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van másik baba is (az enyémen...

Van másik baba is (az enyémen kívül), aki nem szeret napközben pancsolni?

Figyelt kérdés
Nagyon meleg van, így tegnap is, meg ma is megpróbáltam kicsit lefürdetni az 5 hónapos babámat. Engedtem a kiskádba vizet, kb 35-36 fokosat. Csakhogy nagyon nem tetszik neki. Sír amíg benne van, és utána is, ahogy kiveszem. Pedig este imád fürdeni! Mi lehet a baja a napközbeni pancsolással?
2010. júl. 14. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ebben a melegben ez a hőfok túl meleg neki? Eleve meleg van és ilyen meleg víz nem igazán hűsít... Mondjuk, én könnyem beszélek, az enyémek jegesmedvék, képesek a 22 fokos vízben is jól érezni magukat...
2010. júl. 14. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne is mond,az enyém 1éves és még mindig órdít napközben a vízben,pedig most megint "megkínzom"kicsit ,mert épp ideje hozzászoknia!
2010. júl. 14. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a napirend a titok. Ti. Esti fürdés után vacsi, alvás, stb, ahhoz pedig nincs kedve.

Csak egy tipp.

2010. júl. 14. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én babám 4hónapos és nagyon szert napközben pancsolni. Naponta többször is beteszem a vízbe,és soha sem sír. Ebben a melegben én hidegebb vizet csinálok,nagyon élvezi.
2010. júl. 14. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
meleg a víz
2010. júl. 14. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld 30-32 fokos vízzel, csak ne hagyd benne sokáig. Adj a kezébe játékokat. Lehet, elég lenne neki, ha néha vizes ronggyal letörölgetnéd, hogy hűsítse.
2010. júl. 14. 16:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utána kipróbáltam a vizes törölközős áttörölgetést, és azt élvezte nagyon! Holnap lehet megpróbálom "hidegebb" vízben fürdetni. Csak azt nem értem, hogy akkor este miért nem sír a meleg vízben? Akkor is ugyanilyen meleg a szoba mint most...

2010. júl. 14. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én 19 hósom este is utál fürdeni. Ha nappal is megpróbálnám, megutálna egy életre :D
2010. júl. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!