Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábfejen kiütések, normális?

Lábfejen kiütések, normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 32 hetes vagyok es hétvége óta televan a labfejem es a bokam apró piros pöttyökkel ami viszket is :( ha fekszek nem annyira intenzív de ha megyek egésznap akkor nagyon durván be is dagad a lábam :( ugy vettem eszre a netes oldalak leírása alapján hogy ez melegkiutes es hogy nem ártalmas...erdemes orvossal megnézetni? Volt valakinek hasonló problémája?

Előre is köszi :)

2015. jún. 2. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kiütés semmiképpen nem normális. Ráadásul azt, hogy melegkiütés-e ki állapította meg? Te képekről? Esetleg egy orvos? nem mindegy, babát vársz, felelősséggel tartozol érte! irány a doki!

Ha melegkiütés, akkor valóban semmi teendő, kerüld a meleget, amennyire lehet, és az izzadást. Hordj pamut ruhákat, és a babafürdető jó szokott lenni rá!

Nekem pl. a melegkiütés sosem viszket. Menj orvoshoz, ha magad miatt nem is, a babád miatt mindenképp!

2015. jún. 2. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben nyilván akkor elmegyek, sosem voltam terhes es nem akarok rohangálni folyamatosan...hova menjek? Háziorvos? Nőgyógyász? Ügyelet? (Az első ketto amugyis bunkó azért nem szeretek orvoshoz járni) a bőrgyógyász meg kb 2-3 het mire bejutok :(
2015. jún. 2. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Szerintem a háziorvos elég ehhez, ha ő úgy érzi, hogy mégsem, úgyis tovább küld :)

2015. jún. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!