Lehetséges, hogy terhes vagyok? 18/L
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A barátom 20 éves, két hete megjött a menstruációm, de mi elötte egy nappal megszakításosan szeretkeztünk! Lassan két és fél éve vagyunk együtt, de egy babára egyikünk sincs igazán fekészülve és a kapcsolatunk is eléggé bonyolult! Sokat olvastam ebbe a témában azért is lettem bizonytalan most! Eddig tök biztos voltam benne, hogy esélytelen de az elmúlt pár napba egyre többet alszok és napi 3-4 akalommal hirtelen hányinger jön rám. Tényleg lehetséges, hogy teherbe estem??2015. máj. 31. 23:42
1/8 anonim válasza:
Buta vagy mint a segg, ne szaporodj légyszíves.
2/8 anonim válasza:
Igen lehetsz. Gratu. Remélem nem ölöd meg a gyereked!
3/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz, és soha nem tegye a hüvelyedbe a hímvesszőjét gumi nélkül.
4/8 anonim válasza:
Ha középidőben volt az ovud akkor elméletileg nem vagy terhes. De ha védekezés nélkül vagytok együtt akkor az esélyt megadod a babára, a megszakítás az meg nem védekezés...egyszerűbb óvszert használni mint utána parázni vagy netán abortuszra menni.
5/8 anonim válasza:
attól hogy a neten olvasgatsz, és itt várod a választ, még többet nem tudsz a dologról. Ha késik, csinálj terhességi tesztet.
Felesleges olvasgatnod, mert olyan tüneteket fogsz magadba beszélni hogy csak na... szinte lehetetlennek tartom kismama ként, hogy már most hányingered legyen pl.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...lényegében igazából a tünetek miatt írtam mert, ha eséytelen így az elején akkor lehet valami más bajom van :/ meg köszönöm az első 2 kommentet (y) nem vagyok hülye és soha nem ölném meg a gyerekem...egy egyszerű kérdést tettem fel amire én sajnos nem tudhatom a választ...én kérek elnézést, hogy 18 éves létemre nem votam még terhes! A többi válaszolonak is köszönöm főleg az utolsónak de sajnos még nemtudom, hogy késik-e vagy nem :/
2015. jún. 1. 11:26
7/8 anonim válasza:
Lőj egy teszt, ha terhes vagy, már valószínűleg kimutatja, ha nem, akkor legalább megnyugodhatsz a tüneteket illetően.
8/8 anonim válasza:
9:32-es vagyok! Türelem, ha nem késik még, akkor ne is idegeskedj előre ezen, hiszen az idegeskedés is okozhatja a késést.
Nekem volt hogy 2 hétig késett, és mi akkor már kisbabát szerettünk volna..gondolhatod mennyi tünetet magamba beszéltem amit a neten írtak... felesleges olvasgatni! Az pedig hogy megtartod-e vagy nem, az nem ide tartozik, hanem a csak a Párodra és Rád!
Fel a fejjel, és nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!