Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tegyek hogy terhes legyek?

Mit tegyek hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

A férjemmel február óta próbálkozunk babával de ezidáig semmi...volt egy párkapcsolatom ahol védekezés mellett becsúszott a baba de elvetettem hisz ki akarna egy olyan embertől gyereket aki kész tény elé álitott hogy vagy el"dobom" a gyerekemet és elhagy vagy megtartom és velem marad... (szerencse már vége vele) most meg akarunk a férjemmel és semmi...:( már oly elkeseredett vagyok,lehet a terhesség megszakitás az oka hogy nem esek teherbe...de ott a bátyám,annak a párjának van 3 gyereke most várja a 4 gyerekét ,2 gyerekét eldobta a bátyám és a közös gyereküket nem szereti kijelentette sőt nevelni se tudja...most meg vár babát...enni,inni alig akar mondván hányingere van és ilyennek lehet gyereke de nekünk meg miért nem??? Mit tegyek? Annyira szomorú vagyok és a férjem már a korban van (31 éves).....kérlek adjatok valami tanácsot

22/L

2015. máj. 29. 07:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Február óta azért nem telt el olyan sok idő! :) Vannak párok, ahol ez türelemjáték még ha nincs semmi probléma akkor is.

Ezt viszont nem értem: "kész tény elé álitott hogy vagy el"dobom" a gyerekemet és elhagy vagy megtartom és velem marad..."! Ezt nem fordítva értetted?

2015. máj. 29. 07:25
 2/11 anonim ***** válasza:

3 honapja probalkozol! Az meg semmi ido. Teljesen normalisnak mondhato ha nem jon ossze. A lanyom 3.honapra jott ossze, viszont mar 10 honapja probalkozunk kis tesoval es semmi.

Majd ha egy ev utan se akar osszejonni elmesz kivizsgalasra. Tulsagosan tulstresszeled magadat feleslegesen. Az meg h masnak osszejon ne foglalkoztasson.

2015. máj. 29. 07:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat,igen rosszúl írtam,vagy megtartom a babát és elhagy vagy eldobom a gyerekemet és velem marad...hát remélem tényeg csak türelmi játék,a férjem nagyon jó ember és nagyon jól bánik a gyerekekkel...csak félek hogy nem jön össze :( másnak akinek egy hörcsögse való az meg szüli agyba főbe a gyerekeket...
2015. máj. 29. 07:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves második! Most hogy irjátok hogy nem mindig jön össze egyből kezdek kicsit megnyugodni hogy minden rendben van akkor...azt elfelejtettem odairni hogy alkoholt én ritkán iszom,buliba se megyek el sehova se a párom de dohányzunk és kávézunk bár a férjem e-cigizik,remélem ez nem befolyásol semmit
2015. máj. 29. 07:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! megértelek! De még fiatal vagy! össze fog jönni, meglásd! tényleg csak pár hónap telt el...tudom, igazságtalannak érzed a dolgokat, én is így érzem.... de ne csüggedj!

szeressétek egymást a férjeddel! és sokat legyetek együtt!

2015. máj. 29. 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet a terhesség megszakítástól, hogy nem jön a baba.

Ez a pár hónap tényleg nagyon rövid idő.

Ha ennyire siettetni szeretnétek, akkor kezdjétek el kivizsgáltatni magatokat, labor leletek, hormonsor, párod spermavizsgálata, nőgyógyász, endokrinológus. Van-e peteérésed, ovulációd, jók-e a hormonjaid, nincs-e valamilyen genetikai problémátok?

Azt tudd, hogy Magyarországon, ha sztk-ba akarod ezeket végeztetni azt kell hazudnod, hogy legalább 1 éve próbálkoztok, különben szóba se állnak veled. Ha van rá pénzetek menjetek magán dokihoz és magán laborba.

2015. máj. 29. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok el a mindennapi szexet, és csak 2-3 naponta csináljátok. A pasid se verje ki magának! Aktus után próbálj úgy helyezkedni, hogy a medencéd kerüljön a legmélyebb pontra. (Csípőd alá párna, stb) Tartsd jólétben a testedet. Jelezd neki, hogy bőség van, alkalmas időpont a szaporodásra. Ha felszalad is néhány deka, ne foglalkozz vele most. A bagó nem túl szerencsés szokás, de amíg nem leszel terhes, talán nem árt annyira.
2015. máj. 30. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Nyugi, egy-másfél év próbálkozás még a normális időhatáron belül van. Az abortusz miatt viszont érdemes lenne egy kontrollvizsgálat, nem maradt-e vissza valami sérülés, gyulladás, amiről nem tudsz.

A cigarettát szerintem sürgősen tedd le, mert később az is egy stresszforrás, amikor próbálsz majd leszokni (az elvonási tünetek és a megszokott érzés hiánya miatt), és terhesen ez sokkal nehezebb lesz.

2015. máj. 30. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, velem 8 hónapig próbálkoztam mire öszejöttem, van hogy az ember akarja és nem akar összejönni, ez ilyen dolog.
2015. máj. 31. 14:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A vizsgálatot mindenféleképpen meg szeretném csináltatni de viszont azt is hogy párnát teszek a csipőm alá 😊 bizony igazságtalan az élet 😯 most is csinált olyat a bátyám csaja amitől égnek áll a hajam és van gyereke..remélem összejön,bizom benne nagyon!
2015. jún. 2. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!