Mit tegyek hogy terhes legyek?
A férjemmel február óta próbálkozunk babával de ezidáig semmi...volt egy párkapcsolatom ahol védekezés mellett becsúszott a baba de elvetettem hisz ki akarna egy olyan embertől gyereket aki kész tény elé álitott hogy vagy el"dobom" a gyerekemet és elhagy vagy megtartom és velem marad... (szerencse már vége vele) most meg akarunk a férjemmel és semmi...:( már oly elkeseredett vagyok,lehet a terhesség megszakitás az oka hogy nem esek teherbe...de ott a bátyám,annak a párjának van 3 gyereke most várja a 4 gyerekét ,2 gyerekét eldobta a bátyám és a közös gyereküket nem szereti kijelentette sőt nevelni se tudja...most meg vár babát...enni,inni alig akar mondván hányingere van és ilyennek lehet gyereke de nekünk meg miért nem??? Mit tegyek? Annyira szomorú vagyok és a férjem már a korban van (31 éves).....kérlek adjatok valami tanácsot
22/L
Február óta azért nem telt el olyan sok idő! :) Vannak párok, ahol ez türelemjáték még ha nincs semmi probléma akkor is.
Ezt viszont nem értem: "kész tény elé álitott hogy vagy el"dobom" a gyerekemet és elhagy vagy megtartom és velem marad..."! Ezt nem fordítva értetted?
3 honapja probalkozol! Az meg semmi ido. Teljesen normalisnak mondhato ha nem jon ossze. A lanyom 3.honapra jott ossze, viszont mar 10 honapja probalkozunk kis tesoval es semmi.
Majd ha egy ev utan se akar osszejonni elmesz kivizsgalasra. Tulsagosan tulstresszeled magadat feleslegesen. Az meg h masnak osszejon ne foglalkoztasson.
Kedves kérdező! megértelek! De még fiatal vagy! össze fog jönni, meglásd! tényleg csak pár hónap telt el...tudom, igazságtalannak érzed a dolgokat, én is így érzem.... de ne csüggedj!
szeressétek egymást a férjeddel! és sokat legyetek együtt!
Igen, lehet a terhesség megszakítástól, hogy nem jön a baba.
Ez a pár hónap tényleg nagyon rövid idő.
Ha ennyire siettetni szeretnétek, akkor kezdjétek el kivizsgáltatni magatokat, labor leletek, hormonsor, párod spermavizsgálata, nőgyógyász, endokrinológus. Van-e peteérésed, ovulációd, jók-e a hormonjaid, nincs-e valamilyen genetikai problémátok?
Azt tudd, hogy Magyarországon, ha sztk-ba akarod ezeket végeztetni azt kell hazudnod, hogy legalább 1 éve próbálkoztok, különben szóba se állnak veled. Ha van rá pénzetek menjetek magán dokihoz és magán laborba.
Nyugi, egy-másfél év próbálkozás még a normális időhatáron belül van. Az abortusz miatt viszont érdemes lenne egy kontrollvizsgálat, nem maradt-e vissza valami sérülés, gyulladás, amiről nem tudsz.
A cigarettát szerintem sürgősen tedd le, mert később az is egy stresszforrás, amikor próbálsz majd leszokni (az elvonási tünetek és a megszokott érzés hiánya miatt), és terhesen ez sokkal nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!