Attól nem lehetsz terhes,ha nem ment beléd sperma.
2015. máj. 22. 23:36
3/10 A kérdező kommentje:
ezzel tisztaban vagyok, de olyan is van, hogy az elovaladekban van sperma es attol is lehet, ugye?
de attol is kerülhet be ha be teszi es ki is veszi? , mert ez olyan lehetetlennek tunik szamomra :/
2015. máj. 23. 07:57
4/10 Manka68 válasza:
Jól tudod, az előváladékban is lehet sperma, és akár 1db is elég lehet a terhességhez. Pont ezért nem csináljuk gumi nélkül "egy kicsit", mert nem egy kicsit lehetsz terhes tőle. Ha zavar benneteket az óvszer, keressetek más védekezési formát.
2015. máj. 23. 08:25
5/10 A kérdező kommentje:
tudom, hogy felelotlenseg volt :/
es mar annyira felek, hogy behalucinalom magamnak a dolgokat :/ ha veszk terhességi tesztet az kimutatja ennyi ido utan h van e baba vagy sincs? remelem nincs, de érdemes megcsinálni?
2015. máj. 23. 09:08
6/10 Manka68 válasza:
Tesztet legkorábban a várható menses első napján érdemes csinálni, addig nem nagyon mutat ki semmit. Onnantól kétnaponta, ha késik. Most idegeskedsz ezen, emiatt is késhet majd, szóval ne pánikolj ha nem jön meg óramű pontossággal.
2015. máj. 24. 08:35
7/10 A kérdező kommentje:
a baratomnak elmondtam, hogy mitol felek, de mondta, hogy nyugodjak meg.. tényleg nagyon fájt es kivette, mivel kicsit voltam nedves, neki pedig szinte semmi elovaladek nem volt akkor.
2015. máj. 24. 10:15
8/10 Anndrea válasza:
Az előváladékban is van sperma, de ahhoz, hogy eljusson a célig az orgazmus is fontos, mert az mint egy "vákum" ad löketet nekik.Így csak NAGYON minimális esély van rá, hogy célba ért.
2015. máj. 25. 00:02
9/10 A kérdező kommentje:
atszamoltam es holnap kell megjonnie es faj is a hasam. csináltam reggel tesztet es negativ lett. szerintetek biztos a teszt eredmenye?
2015. máj. 27. 07:58
10/10 A kérdező kommentje:
tegnap delutan megjott, szoval semmi gond nincs :))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!