Lehetek terhes? Vagy inkább túlaggódom? Es h lye vagyok.
Figyelt kérdés
Dpo után 4 nappal, semmit nem érzek. Sem mellfájdalom,sem derékfájdalom, minimális görcsök,de semmi.....2015. márc. 26. 17:58
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. márc. 26. 19:32
3/7 anonim válasza:
Nem vagy hülye csak tájékozatlan...1. Honnan tudod hogy a 4. dpo-n vagy ? Hőmérőzöl v ovu teszt ? 2.Ovu után 4 nappal ha meg is termékenyültél még csak a méh közelében sincs ....kb. az ovu után 12 nappal esetleg érezhetsz dolgokat. 3. Ez az oldal azért van hogy kérdezz....de olvass, tájékozodj és ha nem értesz végképp valamit akkor kérdezz...sztem így nem kapsz olyan választ amit kaptál
4/7 A kérdező kommentje:
Ovu teszt alapján tudom a dpo-t. Ma van a 7-dik nap...
2015. márc. 29. 21:29
5/7 anonim válasza:
az ovu teszt nem mutatja hogy ténylegesen volt e ovu...csak azt, hogy az lh csúcs mikor van...elvileg a pozi ovu teszt után 36 vagy 48 óra múlva várható ovu ha tanácsolhatom sztem hőmérőzz az ovu teszt mellett és akkor már tényleg meg lehet fogni azt az ovut...
7/7 A kérdező kommentje:
Szombaton március 21-én lett pozitív az ovuteszt. Hétfő 23-a hajnalra tipikus ovus váladék....tehát hétfőn megtörtént az ovu. Így innentől számolva jött ki tegnapra a 7- dik dpo. Ma van a 8- dik.
Nyilván elolvastam az ovu használati utmutatojat, nem onnantól van számolva amikor pozitívat mutatott.
2015. márc. 31. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!