Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tegyek hogy terhes legyek?

Mit tegyek hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

A férjemmel február óta próbálkozunk babával de ezidáig semmi...volt egy párkapcsolatom ahol védekezés mellett becsúszott a baba de elvetettem hisz ki akarna egy olyan embertől gyereket aki kész tény elé álitott hogy vagy el"dobom" a gyerekemet és elhagy vagy megtartom és velem marad... (szerencse már vége vele) most meg akarunk a férjemmel és semmi...:( már oly elkeseredett vagyok,lehet a terhesség megszakitás az oka hogy nem esek teherbe...de ott a bátyám,annak a párjának van 3 gyereke most várja a 4 gyerekét ,2 gyerekét eldobta a bátyám és a közös gyereküket nem szereti kijelentette sőt nevelni se tudja...most meg vár babát...enni,inni alig akar mondván hányingere van és ilyennek lehet gyereke de nekünk meg miért nem??? Mit tegyek? Annyira szomorú vagyok és a férjem már a korban van (31 éves).....kérlek adjatok valami tanácsot

22/L

2015. máj. 29. 07:12
1 2
 11/11 anonim válasza:

Fogadd meg a 7-es válaszát!

Nálunk is az általa leirt dolgok vezettek eredményre.

Sok sikert!

Türelmesek legyetek!

2015. jún. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!