Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok, és olyan...

33 hetes vagyok, és olyan hangokat "hallok belülről" mint mikor elfolyt a magzatvíz az első terhességem alatt?

Figyelt kérdés

Olvasgattam hogy lehet hallani egy kattanó pattogó hangot mielött elfolyik a magzatviz amit én hallottam is az első terhességem alatt.

Most már harmadjára hallom a héten, ugyanazt a pattanó hangot, és nem tudom hogy mi lehet ez?

Olyan mint ha az izületem pattanna csak sokkal halkabb és "belülről" jön, mindig akkor mikor rugdos. Mi lehet ez? Félek hogy megindul, még nagyon korai lenne... Ti nem hallotok ilyeneket?

2015. máj. 31. 17:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja teljes nyugalomba vagyok, ülök, tv t nézek, akkor hallom!
2015. máj. 31. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is 33 hetes vagyok, és az utóbbi 1 hétben szintén hallottam ilyeneket. Szerintem ahogy mondod is, ízület, ahogy helyezkednek a csontok a medencédben, illetve én még arra gondoltam, hogy ha a baba úgy fekszik, a levegő néha nehezen tud mozogni a belekben, és annak van ilyen hangja, ahogy halad. Nekem legalábbis sokszor akkor vannak ezek a hangok, mikor érzem, hogy mozognak a belek, de ez lehet hülyeség, csak tipp :D
2015. máj. 31. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanezt erzem ebben a pillanatban. Egeszen lent, szinte a szemeremdombomon.

Surubben, mint amikor csuklik, olyan 2 mp-enkent, es tenyleg olyan pattogasszeru.

Szerintem ne panikolj, mert mar tobb hete erzem ezt, es szinte minden nap, es nem folyt el a vizem.

29 hkm

2015. máj. 31. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Na jó akkor örülök hogy más is hallja-hall ilyeneket:) Igazából nem is az hogy pánikolok csak jó tudni mi micsoda:)

Köszi a válaszokat:)

2015. máj. 31. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Jajj bocs, hulyen fejeztem ki magam. Nem ugy ertettem, hogy ne panikolj, csak ne izgulj. :)
2015. máj. 31. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer pont uh közben volt ez a pattogó hang. Doki az mondta, a kezecskéje roppant meg.
2015. jún. 5. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!