Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt esetleg akinek azt...

Gica27 kérdése:

Volt esetleg akinek azt mondták, hogy pici a baba és kevés a magzatvíz a terhesség alatt? 19hetes vagyok.3. baba, és az első kettő fiú és nagyok voltak a pocakban.

Figyelt kérdés

2012. máj. 9. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Sógornőmnek mondták, de csak később, úgy a 30. hét után. Előtte nem igazán foglalkoztak ezzel, vagy még lehet gond sem volt, nem tudom. Neki végül be kellett feküdnie kórházba 2 hétre, infúzióra meg valamit még csináltak vele. A babája így is nagyon pici lett, de makk egészségesen született meg.
2012. máj. 9. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont ugyanez volt. A 18. héttől volt kevés a magzatvíz, 2 hetente nézték, végig kevés volt és a babát végig nagyon picinek mérték. Túlhordtam 4 nappal és 4 kiló lett és 57 cm. ;)
2012. máj. 9. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem mindkettőnél ez volt, tényleg nagyon picik lettek, császározni lellett ,de egészségesek. nyugi, időben észrevették. igyál több folyadékot, nekem napi 4-5 litertől kicsit javult a helyzet.
2012. máj. 9. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem emiatt (plusz a nyakán volt a zsinór is) kellett befeküdnöm 34 hetesen. Végül 5 hét kórházi tartózkodás (ami alatt kaptam kb. 2x infúziót, hetente UH és flowmetria, valamint napi 2x NST) után a 40. héten makkegészséges 3350 grammos és 51cm-es kisfiam született.
2012. máj. 10. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. :)
2012. máj. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!