sokaknál megesik, hogy először fel kell fogni, ez hatalmas súlyú dolog.
2015. máj. 27. 21:43
2/13 A kérdező kommentje:
Valóban az. Csak úgy irigylem az olyan történeteket, amikor az apuka meghatódik a hírtől. És nálunk például nem tudom mi lenne a reakció. Mert egyelőre nincs tervben a dolog, de azért nem is zárkózunk el teljesen. A kérdést puszta kíváncsiságból tettem fel.
2015. máj. 27. 21:46
3/13 anonim válasza:
azért sok nő nem veszi figyelembe, hogy a váratlan babáknál neki van némi ideje tudatosítani a hírt (tünetei vannak, elmegy egy tesztért, megcsinálja), aztán elmondja a párjának és csodálkozik, hogy az 2 másodpercen belül nem tudja felfogni, megemészteni és örülni neki.
2015. máj. 27. 21:47
4/13 anonim válasza:
én átérzem. a pozi teszt felett rám sem éppen örömmámor tört, hanem mintha lepörgött volna az életem érzés :)
2015. máj. 27. 21:57
5/13 anonim válasza:
az enyém már most sír ha szóba kerül, pedig még pár év múlva lehet csak belevágni :')
2015. máj. 27. 22:13
6/13 anonim válasza:
Vannak férdiak akiknél ez nem megy szerintem könnyen! Másfél évet vártunk a babára tehát nem volt váratlan a történet.. szimplán minden hónapba tesztelés reggelén mellém bújt és megölelt..abba a hónapba is és én meg sírtam mint a hülye, időpontunk volt átfúvásra meg spermavizsgálatra és csitítgatott hogy az majd segít.. mire kinyögtem hogy de pozitív!!!
Totál lemerevedett nem hitte el, megnézte..de semmi romantikus dolog. Ne éljem bele magam, teszteljek újra. Aztán meg még mindig ne örüljünk csak ha van szívhang.
Utána várjuk meg a 12 hetet mert addig bármi lehet. Aztán meg nehogy baj legyen még nincs kész a baba...stb stb.. mindig volt valami. A héten akadtam ki, hogy most már leveheti a görcsöt 24 hetes vagyok ha tettszik ha nem innentől szülök akár mikor is! Baba lesz és pont ha örül ha nem! Na akkor eltört a mécses hogy imádja és félti csak olyan hihetetlen és retteg hogy valami baj lesz de igazam van....24 hét kellett hozzá, hogy helyre tegye az apaságtudatát!
2015. máj. 27. 22:24
7/13 anonim válasza:
Utolso, a 28. hettol van a babaknak realis eselye az egeszseges (!) eletben maradasra.
A 24. hettol is van esely, de nagyon keves, es egy csomo test-szellemi visszamaradasa is lehet. (Bar ez meg a 28-34 het kozotti babaknal is).
2015. máj. 27. 23:31
8/13 anonim válasza:
Hú, a "nem örült" erős kifejezés lenne, de olyan higgadtan, érzelemmentesen reagált, mintha valami tök hétköznapi, mindennapos dolgot mondtam volna. (Várt, tervezett baba volt a kislányom.) Én sem törtem ki örömujjongásban, mindkettőnknek idő kellett, amíg feldolgoztuk a hírt. Azt az oldalt meg nem ismerem, amikor nem tervezett baba, először nem örülnek a szülők, aztán mégis elkezdenek ragaszkodni hozzá.
2015. máj. 27. 23:41
9/13 anonim válasza:
Mi terveztünk gyereket de későbbre..aztan egyik reggel mivel ket napja késett mondtam neki h csinalok egy tesztet ..nem hittük h terhes lehetek gyogyszert szedtem es volt h késett par napot ..még mondta is h nem lehetsz az meg meg ne is legyél ráeérsz vele es még röhögtünk is :) aztán elment dolgozni en megcsinaltam a tesztet -- komolyan nem szép mondtad hagyta el a számat annyira meglepődtem Pozitív...vartam est ig h hazaerjen belépett az ajton csak rám kellett nézni e es már mondta h pozitív a teszt ugye?nemes egyszerűséggel azt mondja gondoltam es bementunk a szobaba ahol elkezdtünk nevetni magunkon mint a gyerek,h nekünk így is összejött..de nem volt meghatódó sírás és hasonlók..de nem bánom így volt jó..igazi becsúszott szerelemgyerek:))de csodálatos apa lett és van egy igazi kis hasonmása a kisfiúnk akit imádunk mindketten!:)
2015. máj. 28. 01:19
10/13 anonim válasza:
Mi nem terveztük a babót, és a párom először nem igazán örült, kifejezetten sokkot kapott. Sokat beszélgettünk, hogy hogyan tovább, kellett neki 1-2 hét, amíg megbarátkozott az apaság gondolatával. Mindennél jobban szereti a kisfiunkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!