A kiírt időpont nálatok egyezik a terhesség 40. hetének időpontjával?
Nálam igen. Pénteken töltöm a heteket és péntek a kiírt időpont is.
23 hetes kismami
Szia, nálam egyezik, vasárnap a fordulónap és a szülést is vasárnapra "írták". BÁr ez még nagyon változhat addig :) Nálam pl a baba 1 héttel le van maradva az UH méretek alapján, de nekem nem is 28 napos ciklusaim voltak... Az lenne a jó, ha a ciklust is figyelembe vennék, nem csak a pontos 40 hetet.
Nem lehet az, hogy Te szóltál az orvosnak, hogy nem 28 naposak a ciklusaid, s az orvos ahhoz viszonyítva számolt?
Boldog babavárást,
25 hetes kismama
Nektek ez annyira fontos?
Én soha nem néztem, hogy mikor töltöttem a heteket. Van hogy gyorsabban fejlődik a magzat, van hogy picit lelassul. Ugyanúgy, mint születés után. Nem ugyanabban a hétben fordulnak meg, ülnek föl, jön a foguk, állnak föl, indulnak el... és még sorolhatnám. Ha elkezdődik a szülés úgyis tudni fogod. Még véletlen sem lehet összetéveszteni. Nekem mindig ezt monda a dokim. És mennyire igaza lett. Sőt, 36. héten nézte meg utoljára, hogy mennyire vagyok nyitva stb. utána már nem. Szerinte fölösleges mindenféle adatokkal idegesíteni egy kismamát. Ugye van akinek elkezd kinyílni a méhszája és még hetekig húzza, van aki a szülőszobán sem akar elég gyorsan tágulni... és még sorolhatnánk...
Szóval ne azzal foglalkozzatok, hogy mikor töltitek pontosan a heteket, hanem élvezzétek ezt a csodás időszakot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!