Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kiírt időpont nálatok...

A kiírt időpont nálatok egyezik a terhesség 40. hetének időpontjával?

Figyelt kérdés
Mert nekem nem.Én mindig szombaton töltöttem be a heteket,de a kiírt időpontom kedd!
2010. febr. 26. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én hétfőn töltöma heteket és szerda a kiírt időpont!Hmm...Még nem is gondoltam erre!Szerintem nem fontos!:-)22 hetes kismama
2010. febr. 26. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Nálam igen. Pénteken töltöm a heteket és péntek a kiírt időpont is.

23 hetes kismami

2010. febr. 26. 14:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is szombatonként van a fordulom, a kiírt nap ehhez képes vasárnap.
2010. febr. 26. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálam igen. Szombat a forduló és szombat a kiírt nap is.
2010. febr. 26. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a kírt 40. hét május 27, de az uh szerint június 12.én lesz a babóm 38 hetes.. azaz a terhesség 40. hete... szóval vmikor a 2 közötti időpontra számolok :)
2010. febr. 27. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
ohh. az lemaradt.. h a kiírt időpontnak csütörtökön van a fordulója... az uh-nak meg szombaton :)
2010. febr. 27. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
nálam egyezett.
2010. márc. 1. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia, nálam egyezik, vasárnap a fordulónap és a szülést is vasárnapra "írták". BÁr ez még nagyon változhat addig :) Nálam pl a baba 1 héttel le van maradva az UH méretek alapján, de nekem nem is 28 napos ciklusaim voltak... Az lenne a jó, ha a ciklust is figyelembe vennék, nem csak a pontos 40 hetet.

Nem lehet az, hogy Te szóltál az orvosnak, hogy nem 28 naposak a ciklusaid, s az orvos ahhoz viszonyítva számolt?

Boldog babavárást,

25 hetes kismama

2010. márc. 1. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

Nektek ez annyira fontos?

Én soha nem néztem, hogy mikor töltöttem a heteket. Van hogy gyorsabban fejlődik a magzat, van hogy picit lelassul. Ugyanúgy, mint születés után. Nem ugyanabban a hétben fordulnak meg, ülnek föl, jön a foguk, állnak föl, indulnak el... és még sorolhatnám. Ha elkezdődik a szülés úgyis tudni fogod. Még véletlen sem lehet összetéveszteni. Nekem mindig ezt monda a dokim. És mennyire igaza lett. Sőt, 36. héten nézte meg utoljára, hogy mennyire vagyok nyitva stb. utána már nem. Szerinte fölösleges mindenféle adatokkal idegesíteni egy kismamát. Ugye van akinek elkezd kinyílni a méhszája és még hetekig húzza, van aki a szülőszobán sem akar elég gyorsan tágulni... és még sorolhatnánk...

Szóval ne azzal foglalkozzatok, hogy mikor töltitek pontosan a heteket, hanem élvezzétek ezt a csodás időszakot...

2010. márc. 1. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem egyezett:)

ҝ

2010. márc. 1. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!