Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy és mivel takarítotok...

Hogy és mivel takarítotok kismamák?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a vegyszer nem túl jó....most mostam ki a wc-t vízzel hígított domestossal, és igyekeztem nem belélegezni...de állítólag az ecet sem túl jó...ti hogy csináljátok?
2010. febr. 26. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ecet tökéletes tisztító és fertőtlenítőszer is. Mivel teljesen természetes dolog, nem árt egyáltalán. Ha mégis idegenkedsz tőle, kaphatók természetes ecet alapú bolti tisztítószerek is pl. Frosh termékek. Ezek is jók, igaz, nem olcsók és ugyanúgy ecetet tartalmaznak :)
2010. febr. 26. 11:48
 2/11 A kérdező kommentje:
hát nem tudom...nekem anya azt mondta ne nagyon szippantgassam az ecetet, neki attól lett koraszülött a 3.lánya, a húgom...:/de majd óvatosan....amúgy a hígított domsestos nagyon gáz???Mondjuk ahhoz hozzá van szokva a szervezetem, mindig azzal takarítottam...de most majd hígított ecetezek, lehet...
2010. febr. 26. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ecettől nem lesz koraszülés...

Én ugyanazzal takarítok, mint a terhesség előtt. A vécét Breffel, ha fertőtleníteni kell, akkor Domestos-szal stb. Én se szagolok bele, de nem a baba miatt, hanem mert erős a szaga, és nem bírom. Eddig még zárt a méhszájam, koraszülésnek semmi jele. :-)

33h km

2010. febr. 26. 12:12
 4/11 A kérdező kommentje:
oké,köszi:)meg gondolom, ha eddig is azzal takarítottam, akkor azért már hozzászokott a szervezetem viszonylag, nem?
2010. febr. 26. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy hozzászokott, de azt se, hogy ártalmas. Egyszerűen csak ne lélegezd be, és használj gumikesztyűt, hogy ne irritálja a bőrödet, a felesleges aggódást meg felejtsd el. :-) A baba nem kap belőle egy molekult se, amíg bele nem kortyolsz. :-)
2010. febr. 26. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A vegyszerekhez nem szokik hozzá a szervezetünk soha :))) De ha jól szellőző helyen használod, nem lesz tőle semmi bajotok. Én terhesség előtt is használtam ecetet, meg más nem természetes szereket is. Azt azért el ne hidd, hogy az ecettől bárkinek koraszülött lesz a babája :))) A savanyúságokban, általában a régimódi salátalevekben is van ecet, ezeket kismamák is eszik jócskán....azért annyi koraszülött nem születik, pedig nem csak beszippantják a szagát :))) Szóval ne ülj fel mindenféle riasztgatásnak :D
2010. febr. 26. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanúgy használom a Domestos, Bref-et, mindent, mint előtte. 38 hetes vagyok, semmi gondunk nem volt eddig.
2010. febr. 26. 13:00
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi nagyon:)figyelek tényleg, de elkerülhetetlen, hogy ne érezzem kicsit...de biztos nem lesz semmi gond:)sajna nem annyira jól szellőző a mosdó, de azért megoldom:)
2010. febr. 26. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is éppúgy használok mindent ahogy eddig.
2010. febr. 26. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az ecetet még terhesség előtt se bírtam, ha közben nem szellőztettem erősen. A tömény ecet olyan nyálkahártya-irritáló, hogy azt hittem, megfulladok, nagyon marta a torkomat is és közben ömlött a könnyem.

Úgyhogy én azt most biztos nem fogom használni, inkább olyat, ami mesterséges vegyszer, de nem olyan erős a szaga. Nekem a DM-termékek nagyon beváltak, lazán takarítok vele, pedig a mi fürdőnk se szellőzik valami jól.

2010. febr. 26. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!