Utolsó mensesem szerint 6+6, de valójában 5+6 hetesen megyek először nődokihoz, látni fog vmit, vagy feleslegesen megyek?
Nekem csak az a lényeg, hogy megállapítsa ő is a terhességet, és hogy jó helyen van-e.
De most megijedtem ettől a hüvelyi uh-tól. :(
Enélkül is meg tudja állapítani? Mit mondjak, hogy nem akarom, hogy megpiszkáljon?
6.vagyok.
Mindenkinek hüvelyi uh-t csinálnak, nekem is azt csináltak és semmi bajom nem lett. Szegény 4-esnek valószínű Elment volna a babája sajnos. Egészséges terhességnél egy hüvelyi uh miatt nem megy el a baba.
Ok, köszi :)
Lehet, hogy túlaggódom?! :)
Igen, tulaggodod. :)
13-as, nekem hasit akartak csinálni. Az mas kerdes hogy tajekozatlansagomban ures holyaggal mentem és hüvelyi lett belőle.
Jaa, szóval hasit csak teli hólyaggal csinálnak?
Abszolút nem vagyok semmiben jártas, első baba lesz :)
Nem kerdezik de ha nem látnak semmit akkor mondjak hogy legközelebb telt holyaggal kellene menni.
Persze ez nem érvényes a 18 hetes uh-ra mert a magzatvíz eleg. De ilyen korai terhességnél hasin csak akkor látszik ha tele a hólyag.
6-os válaszoló!
Na akkor el mondom neked h előbb megcsinálta a rákszürést és utánna kézzel megvizsgált és közölte h,terhességet érez.
Utánna csinálta a hüvelyi ultrahangot és ott nm látott se méhen kivülit se méhen belülit!
Ja és el mondom h,5-db full pozitiv tesztem volt meg volt még egy digitális tesztem ami ki is mutadta h 4-5 hetes terhes.
Szerintem nm lett volna szabad az orvosnak ilyen hamar megcsinálni a rákszürést szerintem.
Vannak már gyerekeim és azokkal sosem csinálta meg ilyen hamar a rákszürést!
4-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!