Utolsó mensesem szerint 6+6, de valójában 5+6 hetesen megyek először nődokihoz, látni fog vmit, vagy feleslegesen megyek?
Szerintem még ne menj orvoshoz,én pontosan ennyi idős terhes voltam és én el mentem és csinált ultrahangot(hüvelyit) semmit sem látott és két napra rá el keztem vérezni és utánna megjött rendesen. :(
ugyhogy ne menj ilyen korán.
Ja még azt elfelejtetem leirni h, még a rákszürést is megcsinálta a hülyélye. :(
4-es voltam
2-es vagyok, nem mondom hogy mondd le az időpontot csak számíts rá, hogy lehet nem lesz még szívhang és vissza fog hívni.
Ha mégis korábban volt peteeresed (elég 2-3 nappal) akkor pedig lehet lesz pulzálás. Itt pár napon múlik. Ugyanígy lehet embriót sem fog látni még.
Április 11-én volt utoljára mensesem.
És mindenképp el kell mennem, mert közben bejött nekem az éves munkahelyi vizsgálat, és ha terhes vagyok, nem megyek mellkasröntgenre, már pedig az vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!