A második babánál átl. Mennyivel elöbb éreztétek hogy mocorog? ÉS mennyivel elöbb látszódott a pocitok?
Második babámat várom, most 13 hetes vagyok tudom még korai lenne,de már alig várom hogy érezzem hogy mocorog.A kisfiamnál most néztem meg 19 hetesen éreztem először hogy rugdos,és kb. 20-21 hetesen már látszott hogy terhes pocim van.Ez főleg azért volt mert testesebb vagyok.
Előre is köyzönöm a válaszokat.
Én is kisit erősebb testalkat vagyok/voltam:) De azért nem kövér..nekem is az első babámmal olyan 22 hetesen látszott hogy na ez már babás poci nem csak szimplán meghíztam:)
A fiamat a 17-18 hét környékén éreztem mozogni, és eleinte semmi se látszott a pociból.
A lányomat 16 hetesen már éreztem (mondjuk ő egész terhesség alatt sokkal élénkebb volt, majd kirúgta a ház oldalát sokszor:)) és 14 hetes körül ugrásszerűen nőtt a pocim egy nagyot, onnantól mindenki látta h terhes vagyok.
Aztán olyan 17-20 hetesen stagnált egy mérettel, majd megint ugrásszerüen nőtt. A végére nem lett azért olyan nagy mint a fiammal volt mégse, pedig a lány jó egy kilóval nehezebbre sikeredett:)
az 1.babámmal szinte 6,5-7.hónapig nem is vették észre a beavatatlanok,hogy babát várok.Olyan 17+4hetes volt,mikor éreztem először mozogni.
a 2.babámat +5-6kiló felesleggel kezdtem,így már nagyon hamar terhesen feszes lett a "hájam".Őt esküsöm,12+5hetesen már éreztem,de hagytam magam lebeszélni,mert mindenki azt mondta tuti nem őt érzem.Pedig általában hanyatt fekve érződött a bizonytalan mocorgás.
Hivatalosan pont egy héttel korábbra tehető,16+4hetesre az 1.határozott rúgás.
Most 27+4hetes vagyok,és nagyon nagy a hasam.Majdnem olyan,mint az 1.vel a 7hónap elején.
Viszont egy hete voltunk 4D-s UH-on,és ott már most 1096grammra becsülték :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!