Milyen a szülés?
Ti nem féltek/féltetek tőle?
Kaptatok epidurális érzéstelenítőt?
Volt gátmeszés?
Természetes szülés vagy császár?
Meddig fájt a gátmetszés?császár miatt a heg?
Volt aranyered?Meddig?
2.A császártól én is nagyon félek,bár még kicsit messzebb van,de azért pánikolok.
Úristen,oké akkor nem fogok megijedni,asszem
Én ilyenről még nem is hallottam,de jó tudni,mielött még agyon ütöm a dokit. :)
De jó neked,hogy nem fájt remélem én sem fogok küszködni vele.És nagyon fájt a szülés?
Mennyire fájt az epidurális érzéstelenítés?Hogy tudtál egyhelyben maradni vagy mi volt 15/20?
És hogy tudtál mozogni?8 hét az durva.
Milyen krémet és kúpot használtál?
Mikor múlt el?
Bocsi hogy ennyi kérdést teszek fel,de egyrészben nagyon kíváncsi vagyok,másrészt meg félek a szüléstől,legalábbis a gátmetszés-császármetszéstől.
És akkor még ott van az aranyered is,nagyszerű ennél jobban semmi nem jöhet össze. :)
Igen nagyon rendes nők/asszonyok vannak itt,nem valami hárpiák akik csak leüvöltik a fejedet.
16/20
Úristen,hát ez nagyon komoly.
Szegény hogy bírtad ki?És közben még az érzéstelenítő se hatot,hát ez fura.
Hogy a túróba történhetett ilyen,egészséges volt a baba?
Nem csodálom hogy most már félsz,én is félnék.
17/20 Nem volt gátmetszés?Hogy csináltad?
Első baba vagy második?
Aranyered sem volt,huh de mázlista vagy...hogy csináltad?Mesélj te tudsz valamit :)
7es hova tartottál tükröt?
Hogy éreztétek magatokat a szülés után?
Meddig voltatok kimerülve/elfáradva?
Sokat vajúdtatok vagy gyors szülés volt?
Mondta a szülészdoki, hogy ha szükséges akkor vágja a gátat, de nem kellett, első baba, nemtudom hogy csináltam :D :) elêg vékony vagyok pedig és majdnem 4kg-os babót szültem, ennek ellenére egy icipici sebet okozott csak :) Nagy csoda, össze tehettem a két kezem :)
Màr nem emlékszem meddig voltam kimerülve de egy jó darabig igen..3óránként kelt a picúr, altatni kellett mindig, óràk hosszat fennt volt még hajnalban is, nem volt egyszerű..
Ja és azt még kihagytam, hogy a szülés után jól éreztem magam, saját lábamon mentem ki a babóval, menni nehézkes volt de semmi rosszat nem éreztem
7,5 óra vajúdás volt szüléssel együtt :) maga a szülés 2perc volt kb.
Nekem elfolyt a magzatviz,majd 30 óra vajudás után megkaptam az érzéstelenitőt.
Orvos javasolta,mivel nagyon fáradt voltam,szerinte nem tudtam volna kinyomni (erő hiányában)
De jobb lett volna anélkül...miért?
Mert 1,5 ora volt a kitolás,a csipőm nagyon nagyon fájt mintha törték volna...
Szóval kistesó nálunk tuti nem lesz :)
16-os vagyok.
nem tudni miért nem hatott, azta rájöttünk hogy a fogászaton az érzéstelenitő sem hat, szóval lehet nagyobb dózist kellene kapnom vagy esetleg mást.
egészséges volt a babám 41.hétre született 3570grammal és 52 cm rel. most is makk egészséges.:)
igazából tényleg csak emiatt tartok a következőtől is. de pár hét és kiderül.
És Te Kérdező? hányadik hétben vagy? hol fogsz szülni?
wiky93
Hát akkor neked nagy szerencséd volt,és majdnem 4 kilós babát..
Hát igen,azt mondták az első 1-2 hónapig még fent lesz hajnalban,míg hozzá nem szokik.
Úrisen 7,5 óra?hát az nem lehetett könnyű.
:)
Sajnálom 24/25
Elhiszem,hogy ezek után nem nagyon vágysz még egy ilyenre.
Hát akkor neked nem volt a legjobb szülésed.
16-os
Én nem értem miért nem hatott.Nagyon érdekes.
És beindították vagy elfolyt a magzatvíz?
Csak nem?Lehet hogy jön a kistesó?
Én a 24.hétben vagyok,de nagyon félek ettől.
Van már egy orvos aki vállalná,én is nála születtem és most én is nála szülök.
11.kerületben a helyi kórházban szülök.
Meddig maradtatok a kórházban?
24-es vagyok.
1 hétig :)
Kitartás...én az epidurált nem éreztem abszolut.
Igen úgy tűnik, remélem a következő babával is szerencsés leszek :)
nagoyn gyorsan elment az a 7-5 óra :) Vajás szörnyűn rossz volt, már a páromnak mondtam, hogy inkább császározzanak meg, meg hogy nem lesz kistesó, de egyből elfeledtem mindent mikor kibújt a lányom :) Tényleg kevesebb időnek tűnt mint 7,5 óra :)
Mi kórházunkban 3nap a hüvelyi szülőknek, császárosoknak 4 :)
26-án szültem, 29-én jöttünk haza. Bár engem már 23-án befektettek, mert már 18-ára rég kivoltam írva, lusti volt a leányzóm :)
1 hét,huh...köszi 24 es.
wiky93
Sikerüljön a második babával is ilyen szerencsésnek lenned :)
Megbántad volna ha megcsászároznak?
Hát igen nagyon sok mondta hogy amikor kibújik a baba,utána mindent elfelejtesz.
23-tól 29ig bent voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!