Szülésért hálapénzt, de mennyit?
Figyelt kérdés
Segitsetek kérlek.Van 2 gyermekem a legkissebb 7 éves.Anno nem kérdeztük meg mennyiért vállal egy szülést a magándoki adtunk valamennyit.Most hogy illik úgymond?Meg kell kérdezni vagy majd amennyit gondolok?2015. máj. 20. 13:47
1/9 anonim válasza:
Mikor megkéred, hogy legyen ott a szülésnél, vagyis felfogadod, akkor úgyis megmondja a tarifát, vagy legalábbis valahogy szóbahozza vagy ha nem akkor kérdezz rá nyugodtan!
2/9 anonim válasza:
Általában a sima vizsgálat tarifájának tízszeresét "illik" adni.
3/9 anonim válasza:
Ha fogadsz orvost akkor még az elején kérdezz rá, hogy mennyiért vezet le szülést. A boltban is megkérdezzük a kenyér árát... Mindenki pénzből él, jogod van előre tudni hogy mégis mennyit kell majd fizetni.
4/9 anonim válasza:
Megértelek, ez olyan kellemetlen kérdés tud lenni. A választott orvosodban megbízol, hiszen ezért választottad tehat ha ő nem mond összeget kérdezz rá: mennyi a doktor úr tisztelet díja.
Kb. 100- 250 e körül számíthatsz szerintem
5/9 anonim válasza:
Elég széles skálán mozognak a díjak, aki mond konkrét összeget, az 40től határ a csillagos ég. De van aki azt mondja, hogy annyit adj, amennyit gondolsz.
Amikor közlöd vele, hogy mindenképpen őt szeretnéd szülésnél, akkor mondani fogja.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen elég kellemetlen egy ilyen kérdést feltenni.Mert ha még olyan 40-50 körül mondaná akkor azt mondom oké de a 100 eft az már nem fog menni tuti :(
2015. máj. 20. 15:16
7/9 anonim válasza:
Felénk is azt szokták mondani, hogy a vizsgálat árának 10x-ese! A dokimnál 8ezer a vizsgálat, de én nem adtam a lányommal csak 40ezret! Ennek is nagyon örült! Mondjuk az én dokim nem igazán pénzéhes, nem is mondta meg, hogy mennyit kér, sőt a terhesség utolsó 2 hónapjában már nem magánrendelésre hívott, hanem az sztk-ba mikor Ő ügyelt ott,hogy ne kelljen annyit fizetni!
8/9 A kérdező kommentje:
Igen elég kellemetlen egy ilyen kérdést feltenni.Mert ha még olyan 40-50 körül mondaná akkor azt mondom oké de a 100 eft az már nem fog menni tuti :(
2015. máj. 20. 16:28
9/9 anonim válasza:
Te atyaságos úr isten!!!!
Nekem egy olyan doki akinek TARIFÁJA VAN és megszabja mennyiért vezeti le a szülést szóba se jöhetne.
Amúgy meg törvénytelen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!