41 évesen vállalnátok 3. gyereket?
Figyelt kérdés
Az első két terhességgel nem volt gond, mind a két gyerek elsőre összejött. Anyagilag nem lenne gond. Csak gondolkodom, hogy öregek vagyunk már hozzá. A férjem 1 évvel idősebb nálam. Viszont úgy vágyom megint egy babára.2015. máj. 25. 21:22
12/26 anonim válasza:
Én is vállalnék. Az Férjem is 42 volt, amikor született a második gyerekünk.
15/26 anonim válasza:
Vállalnám, mivel neked nem az első, így már ki van járva az út. Ha első lenne, nem vállalnám be 40 fölött.
16/26 anonim válasza:
Tudatosan nem vállalnék ennyi idősen, más lenne, ha véletlenül besikerülne. Most 30 éves vagyok, két gyerekkel. Esetleg később tervezünk egy harmadikat is, de ha 35-36 éves koromig nem vágunk bele, akkor utána szerintem nem fogunk. Nem lenne erőm előröl kezdeni. Természetesen ez mindenkinek a saját döntése, és ha Te úgy érzed, hogy erre vágysz és a férjed is támogat, akkor ne érdekeljen más véleménye.
18/26 anonim válasza:
Utolsó, jó hogy el nem temeted a 35 év felettieket. Kedves.
19/26 anonim válasza:
Nem. A negyedik gyermekemet 35 évesen vállaltam második házasságban, de sajnos 36 hetesen halva született. Ekkor vállalkoztam még egy babára, 38 éves voltam mikor megszületett, de az egészségem ráment. Így itt állok 4 gyönyörű gyerekkel, akiket imádok, de sokszor alig élek...
20/26 anonim válasza:
Nem vállalnék tudatosan. Ha besikerülne akkor szerintem megtartanám. Nálam max 32-33 éves korig okés. Utána már rizikófaktoros számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!