A cukorvizsgálat mennyire szörnyű? Kinek milyen élmény volt?
Sokan mondják, hogy rosszul voltak stb..
Tényleg annyira rémes? Mi a menete?
szegeden leveszik az éhgyomrit, és rá 2 órával a terheltet.
de olvastam olyat is, hogy van, ahol zsömlét etetnek a kismamával, és utána 1 órával vesznek vért, majd újabb 1 óra elteltével megint.
szóval attól is függ, hogy hova jársz terhesgondozásra.
Szia!
Én is paráltam,hogy rossz lesz mert ezt olvastam!
Hát nem kellett volna olvasnom :)
Semmi extra nincs benne. Bementem reggel,levették a vért,bekeverték a lötyit nekem, "ráadásul még citromot sem vittem:)"
Az első korty után 10 percen belül meg kellett inni,megittam és kivártam szépen a seggemen a 2 órát:) Azért a barátnőmet vittem magammal mert különben ott untam volna halálra magam:)
Aztán megint levették a vért. 1 hét múlva jött az eredmény. Tökéletes volt!
Nem voltam rosszul,nem szédelegtem és társai.:) De ott egy kismamán sem láttam,hogy rosszul lettek volna! Rejtvényt fejtettek,telefonon játszottak:) stb.
A vége fele már picit rossz volt mert nagyon éhes voltam:) ennyi:)
2 hete voltam, es agyonriogattak, hogy milyen szornyu es emelyito es ihatatlan, stb...
Feleslegesen paraztam. Nagyon edes, es ennyi.
Tényleg feleslegesen megy a hiszti ezzel kapcsolatban. Én olvasgattam sok helyen, mire oda jutottam, konkrétan rettegtem, hogy ez mennyire rossz lesz, utálom az édeset, ez meg tömény, fúj, biztos ott fogok elpusztulni, mert mindenki ezt mondja.
Na ehhez képest semmi bajom nem volt a világon. Nálunk úgy van, hogy előző este bekeverheted magadnak a cuccot, 2-3 deci langyos vízbe, azt viszed magaddal. Itt mondjuk nem engedik, hogy citromot tegyél bele, pedig direkt vittem, megkérdeztem, de mondták, hogy nem lehet. Levették az éhgyomrit, kiküldtek, hogy igyam meg a löttyöt, 2 óra múlva szóljak, addig azt csinálok, amit akarok, csak továbbra se egyek. Éhgyomri után kimentem, a legrosszabbra számítva beleittam a szmötyibe és semmi extra nem volt, olyan, mint a folyékony szőlőcukor kb, sőt, még tán kevésbé édes. Simán lehúztam, nem volt semmi gond, elmentünk a férjemmel a tescóba vásárolni, míg letelt a 2 óra (nálunk nem kell ott ülni). Abszolút nem hatott meg a dolog, pedig az éhgyomri cukrom nekem is alacsony (4,3), a terhelt is tökéletes lett, 4,8.
Nem kell tőle annyira félni, sokan túlhisztizik kissé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!