Volt már, hogy valakinek több volt a magzatvize 38 hetesen? Lett valami probléma emiatt?
Köszi a választ! Elvileg a cukrom rendben. Legutóbb két hete nézték 4.2 volt. A terhelés is csak 5,3 volt.
De vajon ha eddig nem volt gond vele most miért lehet? Remélem semmi baj nem lesz a babával. :(
Nekem az első gyerekemmel volt, hogy nem kórosan, de mindig egy kicsit több magzatvizem volt. Óriási volt a hasam, és mikor szültem, arra emlékszem, hogy egyfolytában folydogált. Mikor kicsusszant belőlem a gyerek, akkor még ömlött utána egy csomó víz is. :))
Nálam nem jelentett gondot, legalábbis nem mondták, mindig ez volt, hogy: átlagnál több magzatvíz, de nem kóros. :)
Könnyű szülést neked, nemsokára itt az idő! :))
nekem is a megnőtt vércukor miatt volt.Az utolsó pár hétben elkezdtem zabálni többet mint addig.Nemvolt gond,
a baba szívizma kicsit megvastagodott az erőlködéstől,de 6 hetes korára rendbe jött.
Nekem szülés közben derült ki,hogy sok volt a vizem.
Nem történt az ég világon semmi:) Komplikáció mentesen lezajlott a szülés,a pindurkám és én is makk egészségesen távoztunk a kórházból:)
nekem is több, már a 34. héttől (most 38.) Mértek 31-es AFI-t is, pedig a 17 a határ.
Pécsett azt mondták, nem kóros, Mohácson levették a TORCH-ot, hogy van-e vmi fertőzés, de nincs. Azt mondták, a fiúk már csak ilyenek. A gyomra, hólyagja telődik, nincs szervi elzáródás sem - merthogy ez a 2 dolog lehet állítólag a gond. Rubeolára újra megvizsgáltak mert szeropozitív lett a lelet, de azt mondta az orvos, hogy 20 éve nem volt rubeolás terhes Mo.-on, valószínűleg az oltásomat érzékeli a labor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!