Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már, hogy valakinek több...

Volt már, hogy valakinek több volt a magzatvize 38 hetesen? Lett valami probléma emiatt?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon, a szonográfus szerint több a magzatvizem. Kérdeztem , hogy ez baj-e , de azt mondta majd a doki megmondja. A doki szerint nem kell aggódni, mert háromóránként cserélődik a magzatvíz és lehet, hogy csak átmeneti. Majd jövőhéten meglátjuk, de az még egy hét és akkor elvileg már 39 hetes leszek. Szerintetek tényleg nem gond? Volt már így valakinek?
2015. máj. 21. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt több, mikor magasabb volt a vércukor szintem a kelleténél.
2015. máj. 21. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Elvileg a cukrom rendben. Legutóbb két hete nézték 4.2 volt. A terhelés is csak 5,3 volt.

De vajon ha eddig nem volt gond vele most miért lehet? Remélem semmi baj nem lesz a babával. :(

2015. máj. 21. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. Babánál volt több a 20. héttől. Végig figyelték, az ok nem derült ki. A szülésnél figyeltek jobban, hogy ne magától menjen el a magzatvíz, mert így kisodródhat a köldökzsinór. Nem volt gond. Már 3,5 éves egészséges nagylány.
2015. máj. 21. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyerekemmel volt, hogy nem kórosan, de mindig egy kicsit több magzatvizem volt. Óriási volt a hasam, és mikor szültem, arra emlékszem, hogy egyfolytában folydogált. Mikor kicsusszant belőlem a gyerek, akkor még ömlött utána egy csomó víz is. :))

Nálam nem jelentett gondot, legalábbis nem mondták, mindig ez volt, hogy: átlagnál több magzatvíz, de nem kóros. :)

Könnyű szülést neked, nemsokára itt az idő! :))

2015. máj. 21. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem is a megnőtt vércukor miatt volt.Az utolsó pár hétben elkezdtem zabálni többet mint addig.Nemvolt gond,

a baba szívizma kicsit megvastagodott az erőlködéstől,de 6 hetes korára rendbe jött.

2015. máj. 21. 23:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!!! Jó hallani, hogy nem volt gond emiatt. :) Lehet én is túlzásba estem mostanában a csokikával. Majd jobban odafigyelek rá. :) Ezt a 2 hetet csak kihúzzuk valahogy, Már alig várom hogy a karjaimban tarthassam. :)
2015. máj. 22. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem szülés közben derült ki,hogy sok volt a vizem.

Nem történt az ég világon semmi:) Komplikáció mentesen lezajlott a szülés,a pindurkám és én is makk egészségesen távoztunk a kórházból:)

2015. máj. 22. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem is több, már a 34. héttől (most 38.) Mértek 31-es AFI-t is, pedig a 17 a határ.

Pécsett azt mondták, nem kóros, Mohácson levették a TORCH-ot, hogy van-e vmi fertőzés, de nincs. Azt mondták, a fiúk már csak ilyenek. A gyomra, hólyagja telődik, nincs szervi elzáródás sem - merthogy ez a 2 dolog lehet állítólag a gond. Rubeolára újra megvizsgáltak mert szeropozitív lett a lelet, de azt mondta az orvos, hogy 20 éve nem volt rubeolás terhes Mo.-on, valószínűleg az oltásomat érzékeli a labor.

2015. jún. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!