Hétfőn inditanak! Mi várható? Buta vagyok hogy örülök?
Kitartás és könnyű szülést kívánok neked:-))
Már én is alig várom:-))))
33 hetes kismama
Nekem is indították, bár a 37. héten, mert nem volt minden rendben. Ezt már tudtam előtte 1 héttel, hogy ha addig nem jön ki magától, akkor indítás. Én alig vártam, és én is örültem! És így minden rendben volt legalább a babámmal.
Nagyon könnyű szülést, jó babázást neked :)
Szia,
az elsőnél nekem is indítottak, de nem reagáltam semmire, 5 napon keresztül próbálkoztak, mindennap infúzió, kaptam zselét is (nem túl kellemes).
Mivel semmi fájásom nem volt, ötödik napon burkot repesztettek, és toltak a műtőbe, (aminek nagyon örültem)
Bárhogy lesz, túlleszel rajta!
Boldog babázást!
5éves, 3,5 éves, 18 napos gyerkőcök anyukája
fel vagyok készülve mindenre!azt mondta a dokim ha hétfőn nem,de igéri keddre baba lesz igy vagy ugy!:)kisfiamért meg mindent!!!!
nem tudom miért de nagyon felvagyok pörögve!
Ez természetes hogy örülsz.Amikor nekem mondták, hogy indítanak én is örültem.Csak az nem tetszett hogy behívtak reggelre, majd megvizsgáltak, és mivel zárt volt a méhszáj mondták jöjjek vissza este.Este nemkem egy ballont hejeztek fel a méhszájhoz amit felfújtak vizzel, és így tágították a méhszájat 3-4cm-nél kivették és burkot repesztettek, majd kaptam oxitocint, mert nem jöttek rendszeres fájások.Sajna a vége császár lett mert rossz volt a kisfiam szívhangja, mint kiderült kétszer a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór!
Könnyű szülést,és jó egészséget kívánok nektek! :)
A 2. szulesemet nekem is inditottak, tudtam, hogy szukseg van ra, megis orultem volna, ha megindul magatol elotte. Az elso szulesem magatol indult, olyan spontan volt, termeszetes, izgalmas, ahogy topogtunk a ferjemmel a hirtelen esemenyek miatt. Es az egesz olyan termeszetes lefolyasu volt, semmilyen kozbeavatkozas, csak a mehszajvizsgalat. Es igy is nagyon gyors volt.
A masodik inditott szules viszont olyan eltervezett volt, mintha a gyermekem erkezese egy vegrehajtando projekt lenne. Ennyi eu-i hozzampiszkalas meg eletemben nem volt.
Fura volt tudni, hogy adott napon adott orara szulni megyunk a korhazba. Vegig ctg-n voltam, kaptam branult, volt beontes, burokrepesztes, folyamatos ctg es haton fekves, oxytocin. Szoval olyan konkret folyamattervet hajtottak rajtam vegre.
Hala Istennek igy is gyors szules volt es tudom, hogy szukseg volt ra, de ha ossze kell hasonlitanom, akkor a spontan tenyleg jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!