Tatabányán fog valaki szülni a nyáron?
Figyelt kérdés
Mennyi idősek vagytok?
Ki a dokitok?
2010. febr. 25. 12:47
1/7 anonim válasza:
szia, én 25 hetes vagyok, tatabányán fogok szülni, csak még nem tudom, melyik dokinál!
ugyanis Lollok dokihoz járok, Ő viszont sajnos nem vállal szülést!
Te kinél szülsz?
2/7 A kérdező kommentje:
Én 18 hetes vagyok, dr Eszlárihoz járok,de nem magán rendelésre,de ha fogadok dokit akkor még nemtudom,hogy kit válasszak,második baba lesz,a kisfiamat dr Máliknál szültem!
2010. febr. 25. 14:49
3/7 anonim válasza:
Még én sem tudom, hogy kit fogadjak fel 21 hetes kismama. Én egyébként Roykóhoz járok, de ő sem vállal szüléseket.
4/7 anonim válasza:
szerintetek legkésőbb mikor kell felkérni a dokit, és szülésznőt választottatok?
5/7 anonim válasza:
utolsó vagyok, egyébként én csak Pazárról hallottam rosszakat! meg esetleg a kórházról, de a dokikról általában nem! Ti?
6/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, ha mindenképp akarok majd orvost, akkor legkésőbb a 30. héten meg kell fogadni. Igazából egy nagyon szimpatikus szülésznőnek is örülnék, de sajnos egyet sem ismerek. Pazárról én se sok jót hallottam, viszont az egyik barátnőmnek ő volt a fogadott orvosa. Nagyon meg volt vele elégedve, csak a hízás miatt piszkálta. A végén császáros lett. A kórházban én leginkább azon vagyok kiakadva, hogy nagyon rosszul válogatják meg a szobatársakat. Fent említett barátnőmet 5 kisebbségi kismamával rakták össze. 6 napot volt bent, de mondhatni se éjjele, se nappala nem volt, mert átjáróházként kezelték a kórtermet a kedves rokonok. Egyébként semmi bajom nincs velük, csak tényleg nem tudtak viselkedni. A másik meg, megyek terhesgondozásra vagy valamilyen vizsgálatra és kint állnak a kismamák egy szál hálóingben, papucsban és szívják a cigit. Hogy engedheti ezt a kórház? Legalább ott nem kellene. Sokan inkább a szőnyi kórházat választják, de én úgy vagyok vele, hogy mi van ha nincs elég időm oda eljutni, így marad a tatabányai és reménykedem, hogy minden rendben lesz. A 21 hetes kismama.
7/7 anonim válasza:
én 29 hetes vagyok.május közepén fogok szülni tatabányán.terhesgondozásra az Eszlárihoz járok,sztk-ba.szülni ügyeletesnél fogok,és nagyon bízom benne h az Eszlári lesz ügyeletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!