Cukros kismamik! Akinek inzulinozni kell magat, milyen adatokat mertetek? Mennyi volt a hatar amikor az mondtak hogy kell inzulin?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 12:37
1/2 anonim válasza:
Én cukros lettem, a terhelésnél az 1 órás értékem jó volt, viszont a 2 órás 10 körüli. Diétával kezdtem, de aztán inzulin lett a vége, de nem azért, mert magas volt, hanem azért, mert a diéta nem vált be. Az inzulint is hetente kellett emelni, mert egyre rosszabbak lettek az értékeim. A lányom azóta már 6 hetes, és nagyon jól van.
2/2 anonim válasza:
nekem kb. a 24. héten kellett elkezdeni az insulint, mert a diéta akkor már nem volt elég. napi 3x szúrtam magam, 5x ettem. Így normalizálódott. összesen 46 egységet kellett adnom naponta, de ezt úgy, hogy emelnem kellett mindig, amikor 7 fölé ment kaja után 1 órával. Szülés előtt pedig már vissza felé kellett menni, tehát csökkenteni az insulin mennyiséget, mert elkezdett vissza állni a normálisra. a 7 hetes cukros lötyi kontrollon 3,9 lett az terhelésesem :) És a baba is rendben van.
nem egyszerű betartani a diétát, pláne nem terhesen, de muszáj! Magad miatt is, és a baba miatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!