Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbeesés előtt magas inzulin?

Teherbeesés előtt magas inzulin?

Figyelt kérdés

Szerintem az enyém magas 120 perces 51.6. Még nem mutattam a dokinak, de lehet hogy szednem kell rá valamit.

Nagyon vágyunk már babára! Ugye van közületek aki ilyen probléma után teherbe esett???

2011. febr. 21. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Magas? Még egy cukrosnak se ilyen magas!

Biztos, hogy jól mér az a gép?

2011. febr. 21. 16:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez nem a cukor! Hanem az inzulin! Az egészen más.

A cukrom teljesen jó.

(inzulinrezisztencia gyanú)

2011. febr. 21. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Jah, bocs, félreolvastam.

Dokival konzultálj a teherbeesésről, de igazából sok embernek van ilyen panasza és probléma nélkül tud gyereket vállalni.

Nem biztos, hogy kell rá gyógyszer.

2011. febr. 21. 16:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 21. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Ráadásul most néztem a normál értékeket és azt találtam, hogy a 120 perces normál érték 60. Szóval... :D

De ha bármi kételyed van akkor konzultálj dokival.

2011. febr. 21. 16:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Leírnád, hogy hol láttad ezeket az értékeket? Én sehol sem találom ,hogy konkrétan mi a jó!

Köszi!!!!

2011. febr. 22. 09:20
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Én 12. hetes kismama vagyok, tavaly decemberben voltam endokrinológusnál, mert a nőgyógyászom a jobb petefészkemben több kis cisztát talált. Tovább küldött, ahol csináltak egy terheléses vizsgálatot. Az eredmény: éhgyomri vér- és inzulinszint rendben volt, viszont a 120 percesnél a vércukrom jó (5.4), de az inzulinom 32.6 volt, amire a diagnózis IR . De FEL A FEJJEL mert látod így is teherbe lehet esni, és eddig teljesen rendes terhességben vagyok, március közepén megyek újabb terhelésre, amúgy az endo doki napi 200 CH-t engedélyezett, amit nem túl könnyű tartanom, de már nem csak magamra kell gondolnom!Sok-sok sikert!!!!

Üdv.

2011. febr. 23. 16:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hála Istennek nekem nincsenek cisztáim, és semmi más tünet, úgyhogy ezért önmagában nincs nagy jelentősége a kissé megemelkedett inzulinnak. Hogy a doki szavaival éljek.

De azért megkérdezhetem, hogy neked csak diétáznod kellett ill. kell vagy gyógyszert is kaptál?

Mert ettől függetlenül én is úgy döntöttem, hogy megpróbálok odafigyelni a kajálásra, szénhidrátra, mozgásra.

2011. febr. 24. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!