Milyen calcium készítményeket lehet szedni terhesen és melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Elég gyenge a csontozatom, és emiatt a fogaim is elég gyengék. Ajánlották a plusz calcium bevitelt, de nem igazán tudom, melyik jó.2010. febr. 25. 10:49
1/11 anonim válasza:
Nekem azt mondták a Calcium sandos pezsgőtablettát igyam
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, az biztos jó. Először erre gondoltam én is, csak rettentően sok a savam és félek, hogy a pezsgőtabletta még több savat csinálna.
2010. febr. 25. 10:54
4/11 anonim válasza:
Én is pezsgőtablettát iszok, nem a Sandost, hanem egy másik fajtát. Tudom is magamról, hogy amennyi tejet én iszom, az nem lenne elég. Egyszer csak azt éreztem, hogy nekem kalciumot kell innom. És pont azon a héten fejlődött a csontozata. Most a 10. héten vagyok.
6/11 anonim válasza:
Én most voltam védőnőnél, és ezt a Tovitát ajánlotta, amit előttem is írtak.
7/11 anonim válasza:
Én is a Tovitát szedem,nekem a védőnőm ajánlotta,állitólag nagyon jó.
8/11 anonim válasza:
Szia!
A calcium görcsöket okoz úgyhogy a dokidat kérdezd meg ne minket. Én a görcsök miatt be is véreztem 25 héten pedig magnéziumot is szedtem. Helyből leállították a kálciumot a vérzésnél. Semmi bajom nem volt idái mostmár csak jóslózok mert az az időszerű :) Én is a csontozatom és a fogaim miatt szedtem de úgy voltam vele hogy inkább ne legyen egy fogam se (terhességi ínygyulladásom is van pedig)... Azóta is megvan mind. Majd akkor szedem ha már megszültem. Vagy legfeljebb lesz 1-2 pót fogam... Üdv 38 hetes kismama
9/11 A kérdező kommentje:
És ha nem minden nap szedném csak mondjuk két-három naponta?
2010. febr. 25. 13:10
10/11 anonim válasza:
Ne engem kérdezz hanem a dokidat. Én nem merek mondani semmit, inkább Ő írjon fel valamit csak Ő tudja jobban most hiába írják a kismamák hogy mit szednek ha neked azt nem lehet majd. Én mikor bevéreztem rögtön abba kellett hagyni a kálciumot és onnantól kezdve másnaptól egy darab görcsöm nem volt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!