Mit ajánlanátok? Van valami biztos tippetek?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok és a légcsövem fáj kicsit és köhögök!
hagymateát már olvastam, de azt nem tudom kipróbálni!
előre is köszi
2010. febr. 25. 10:44
1/6 anonim válasza:
Én nem vagyok gyógyszer párti, de mikor így voltam, akkor ettem mebucaint vagy strepailst, max 2-t egy nap. Illetve vettem C vitamint por formában és 2 órántként kevertem egy kis vízbe egy fél kiskanálnyit (kb. 1000mg) és ittam egész nap, ez a C vitaminos dolog mindig bevált. Ax 3 nap alatt túl vagyok minden nyavaján, mióta C vitaminozok.
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom Strepsils nem ajánlott terhesség alatt! A Tamtum Verde viszont igen. Az van spray formájában is, az a leghatékonyabb, vagy ha fáj a torkod is akkor Bioparox spray.
Egyébként a helyedben én megmutatnám magam egy dokinak. Terhesen mindig az a legjobb megoldás amit a doki mond, nem pedig amivel otthon gyógyítgatjuk magunkat. Jó tudni a betegség pontos eredetét , okozóját.....
Jobbulást!
18 hkm
3/6 anonim válasza:
Ja még az lemaradt, hogy igaza van az elsőnek,a nagydózisú c-vitamin tényleg hat sok mindenre, bár a megfázásra, náthára a leghatékonyabb.
4/6 anonim válasza:
Mézes tea, sok citrommal. Nekem nagyon bevált, pedig nyelni is alig tudtam. Jobbulást!
5/6 anonim válasza:
Fekete retek mezzel. En nem probaltam de azt mondjak nagyon jo.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!
2010. febr. 25. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!