Milyen hajvasalót ajánlanátok? Vagy van valami más tippetek helyette?
Olyan hajvasalót keresek, ami lehetőleg kevésbé károsítja a hajat, (Olyasmit hallottam, hogy a "vasaló része" van valami speciális anyagból.) vannak hozzá kivehető betétek, például lehet belőle hajkreppelőt csinálni, valamint az ára sem olyan borsos.
Igazából mindig is hajvasaló ellenes voltam, de meg akarom növeszteni a frufrumat, és nagyon idegesít, hogy a bal oldalon föláll valami miatt. Mindenki szerint a hajvasaló az egyetlen biztos módszer rá, de ha valaki tud mást, feltétlenül szóljon! :) Kreppelőt meg már régen is szerettem volna, sokak szerint jól áll. ^^
Olyan nem létezik szerintem mai nem károsítja a hajat. de egy jó módszer. ne hajszárítóval szárítsd a hajad. hanem hagyd hogy természetesen megszáradjon. utána vasald ki így legalább csak egy dologgal rongálod a hajad.
hajvasalók pedig: remington v bellissima
teflonon vagy kerámia bevonatost válassz:)
Olyan hajvasaló, amiben van kreppelő betét is, csak fémes van, avval meg sz.rrá fogod törni a hajad...
Vegyél kerámia+teflon+turmalin bevonatosat. Azok a legjobbak :)
Nekem Remington s1051 van. Evvel lehet göndöríteni is [bár a többivel is lehet állítólag :P], és adnak vele cd-t, amin vannak frizuraötletek :) Kb 10ezer forintba kerül.
És a Remington a legjobb hajvasalómárka :D [meg a GA.MA] Másmilyet ne vegyél, ha jót akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!