Mikortól/ Hányadik héttől nem hagyjátok el a lakóhelyetek környékét többedik babások?
Van egy kisfiam,igényelné a társaságot.2,5 éves,csütörtökön a barátnők mennek is bandázni egy játszóházba,de kb fél óra nekünk az út metroval.A megállókhoz nem kell sokat gyalogolni.
Szerintetek el merjek menni?38.hét közepén járok.
Hát ha bírod, akkor szerintem menj, nem az a lényeg hogy hányadik hétben vagy hanem hogy mennyire bírod a strapát.
Én most a 36. hétben vagyok, a héten még lesz játszóházas szülinap, kerti party, megyünk kirándulni is. Jövő héten gyereknapra megyünk. Én legfeljebb az utolsó héten nem megyek majd már messze.
amiatt parázok,mert a nődokim másfél hete azt mondta,h 2 hét múlva már nem biztos,h találkozunk. a gép már mért fájásokat,és sokszor van menstruációs fájásom-derék,láb.így indult meg az elsőnél.
a kisfiam meg örökmozgó...azért néha kell utána futnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!