Ti mennyire borotváljátok mikor nőgyógyászhoz mentek? Hüvely környékét is, vagy csak azt, ami a bugyiból kilóg, vagy mindent?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 14:16
1/17 anonim válasza:
Ezen nekem a terhesség nem változtatott. Én mindent le szoktam szedni és ez előtte, alatta, utána is így volt, van. Nekem így kényelmes, a párom így szereti. Amikor már nem ment egyedül, segített. A nőgyógyászt nem érdekelte, szerintem.
3/17 anonim válasza:
A nőgyógyászhoz csak ami a bugyiból kilóg, vagyis annál többet, de a lényeg, hogy mindenhol marad, de az is rövid.
Egyébként meg mindent borotválok. De valahogy a csupasz szerintem nem illendő az orvoshoz. :) De lehet, hogy ez csak az én rigolyám. :)
4/17 anonim válasza:
Nekem se változott ez a szokás terhesség alatt, csak tovább tartott megcsinálni :-). Én a hüvely környékét is szoktam, természetesen elöl is fazonra.. szülés előtt meg még inkább mindent, ott a gát is fontos.
5/17 anonim válasza:
En csak a szemeremdombomon hagyok nemi borosta jelleget,megse legyek teljesen "meztelen" :)))
Eddig tudtam csinalni,de mostmar csak tukorrel. Pedig messze a vege :)
27hkm
6/17 anonim válasza:
Teljesen le szoktam szedni.Első terhességemnél előfordult,hogy nem szedtem le,mert nem fértem hozzá :) Dokit abszolút nem érdekli a fazon.
7/17 anonim válasza:
Én terhesség alatt is csupaszra teljesen. Én 36+0ra szültem spontán és annyira megmarad az az emlék, hogy előző este tus után visszamentem a zuhany alá, mert jujjjj, nem borotváltam :) Aztán megdicsért a szülésznőm, hogy ekkora hassal de ügyes vagyok, utána se kellett szednie :) Szerintem semmi baj nincs a csupasszal a dokinál.
8/17 anonim válasza:
én mindenhol, egyrészt mert én így szeretem, másrészt mert a párom így szereti, harmadrészt mert ha én orvos volnék, így szeretném...persze ő biztos más szemmel néz egy nőre, de akkor sem lehet kellemes egy izzadt, váladékos, összeragadt dzsungelben kajtatni. a bugyi vonalnak semmi értelme, ha már neki akarok jót azzal hogy borotválom, a minimum hogy a hüvely környékét szabaddá teszem.
9/17 anonim válasza:
Én mindig mindent leszedek,de a dokim pont a múltkor említette,hogy ez milyen káros egy divat,mert az ottani szőrnek funkciója van(lenne)
10/17 anonim válasza:
En soha nem borotvaltam es nem is fogom. Nem szeretem, szerintem pont az utolso valaszolonak van igaza, annak a szorzetnek funkcioja van. Es raadasul en ugy erzem hogy azert is van hogy takarjon. Nem vagyok nagyon szegyenlos de rosszul ereznem magam ha a nogyogyasznal meg ennel is meztelenebb lennek ha le lenne borotvalva... a ferjemnek sincs vele gondja. Mondjuk szerencses alkat vagyok mert nagyon szoke es keves szorzetem van, es kb 2 havonta ( direkt erre szant) kisolloval rovidre vagom :)). szules elott is levagtam de nem borotvaltam le, igen kinos volt mikor a szuleszno leborotvalta amit kellett a gat kornyeken, de ha egyszer sosem csinaltam nem hiszem hogy pont szules elott nag hassal kene osszekaszabolni magam ott... Szerintetek elitelendo hogy en elvbol nem borotvalom? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!