Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyire borotváljátok...

Ti mennyire borotváljátok mikor nőgyógyászhoz mentek? Hüvely környékét is, vagy csak azt, ami a bugyiból kilóg, vagy mindent?

Figyelt kérdés

2014. szept. 22. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Ízlések és pofonok. Én egészségügyi okokból nem szoktam nagyon hagyni, hogy megnőjön. Időről időre megkopasztom:D Ha nőgyógyászhoz megyek, meg különösen, így jobban lehet látni, ha akár külsőleg is van valami. Azonkívűl én hamar elkapok mindent és így könnyebb kenni és nem csak a szőrömre kerül a kenőcs, hanem tényleg a bőrömre. Meg nekem is a párom így szereti. Alul jobban szoktam borotválni-sűrűbben-, mint a szeméremdombomon. Azt általában hagyom, hogy jobban megnőjön, aztán vagy leszedem nullásra vagy csak minire, mikor milyen kedvem van. Épp tegnap szedtem le teljesen, azt hiszem utoljára egyedül terhesség alatt. Ha most már megnő, párom segít, mert nem férek hozzá. 1. terhességemnél is párom segített. Szülni teljesen kopaszon mentem, most is így tervezem. A sebnek is jobb volt.
2014. szept. 22. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem borotválom le vizsgálathoz. Szülésekhez se borotváltam, kivéve a császárt.
2014. szept. 22. 19:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindig kopasz volt. Nekem a szőrös lenne ciki. Nem vagyunk egyformák!
2014. szept. 22. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:

10-es szerintem nem ciki,ha neked meg a férjednek így tetszik,akkor teljesen rendben van.

Én meg szőrösen nem bírom már elképzelni,mi meg csupaszon szeretjük :) ízlések és pofonok.

2014. szept. 22. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
útálom magamon a szőrt, ha tehetném, naponta gyantáztatnám. Nem nagyon van eü. bajom ebből, ill. soha nem volt. Dokihoz is mindig friss. Nem neki, nekem kényelmes így. Neki mindegy szerintem.
2014. szept. 22. 23:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a szőrt. Terhesen is heti rendszerességgel leszedtem. Amikor már nem fértem oda, segített a férjem!
2014. szept. 23. 06:21
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta az orvosom,hogy ,ha már borotválni szeretnénk, akkor a hüvely környékén kéne szőrt hagyni,mert ,hogy az is véd a bacik ellen.
2014. szept. 23. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!