Méhnyak vastagság értékelésében kérnék segítséget?
Figyelt kérdés
Most voltam 20 hetes vizsgálaton, és mivel sokat görcsöltem doki nézte a méhnyakat és méhszájat, ami C3000 , ami ha jó tudom azt jelenti, megvan a 4 cm és zárt.
Viszont később feltünt a kiskönyvbe pontos értéket írt bele, legelső vizsgálatnál, azt hiszem 8 hetesen cl > 4cm, 4 héttel ezelőtt cl > 5 cm, most pedig 4,1 cm. Ezek szerint több mint 1 cm-t rövidült? Egyáltalán van olyan hogy a 4- ből 5 lett, majd megint 4, vagy ezt hogy kell értelmezni?
Külföldön vagyok és a dokit már nem tudom megkérdezni, csak megint 4 hét múlva, én meg aggódom, de remélem csak feleslegesen.
2015. máj. 19. 07:08
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 8as, magyon szépen köszönöm neked a megnyugtató szavakat!
2015. máj. 20. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!