Négy hetes és hatnapos terhes vagyok! Meddig lehet szedni a barátcserje kapszulát? Ártalmas az embróra?
Én úgy tudom, amint kiderül a terhesség, azonnal abba kell hagyni.
Én amikor pozitívat teszteltem, aznap már be se vettem a kapszulát onnantól.
Köszönöm a válaszokat!
És ha még szedem napi egy ett az árt az embriónak?
Sajnos nekem már volt sok vetélésem és ezt a barátceserje kapszulát azért szedtem h segit a megtapadásban és nm lökődik ki az emdrio és meg előzzi a vetélést!
ha félsz akkor kérj a dokitól erre jó gyógyszert.
de amit olvastam a barátcserjéről, felborítja a hormon háztartásodat, ezért több oldalon is olvastam hogy szoptatás és terhesség alatt tilos szedni. olvass utána a neten.
2es és 4es vagyok
"A hormontermelés miatt terhes nőknek tilos barátcserjét szedniük, és azoknak is, akik valamilyen hormonkészítményt szednek, például fogamzásgátló tablettát. Továbbá tilos szoptatás alatt is szedni."
"A barátcserje készítmények alkalmazása a várandósság ideje alatt nem javasolt."
"Fontos! A készítmény terhesség, szoptatás ideje alatt és fogamzásgátló készítmények mellett nem szedhető."
és még másolhatnék be millió oldalt, mert mindenhol ezt írják. tehát ne szedd...
Rendben értetem nagyon de nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Aranyosak vagyok!
Köszönöm szépen a linkeket!!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
Az isren tartsa meg a jó szokásodat és a segitségedet!!
Ma volt egy csepp barnázás kicsit megilyedtem de azóta semmi sincs!
Ezt csinálhatta a barátcserje?
Ebből lehet nagyobb baj?
Igaz holnap kell menni az orvoshoz délután remélem addig nm lesz semmi baj!
akár okozhatta a barátcserje is, de lehet teljesen ártatlan is, mivel még fiatal a terhesség így a szervezet emlékszik a vérzésre és próbál úgy tenni mint eddig. normális a hetekig tartó enyhe feszülés, görcs, mint ami vérzésnél szokott lenni.
az jó ha holnap mész dokihoz, de ne ijedj meg ha nem lát még semmit, de említsd neki a vetéléseidet hátha ír fel gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!