Cickafarktea, Palástfűtea és barátcserje kapszula:mindegyiket ettem és egy nap késéssel jött meg a mensim és iszonyatos görcsel. Mi lehet ennek az oka? MIÉRT? Nem hogy terhes lettem volna hanem még szenvedtem tőle. Folytasssam? Vagy ne?
Nagyon sajnállak -én is kb. ugyanitt tartok. (Bár én még Clostit is szedtem mindezek mellé.)Teljesen "kivagyok", úgyhogy megértem a gondjaidat. Nekem lövésem sincs, hogy még mivel próbálkozzam, de ha lehet, természetes módon egészíteném ki az eddig szedett-ivott vacakokat.
Fel a fejjel "sorstárs", ne add fel!Egyszer mi is babázunk majd, ha megtalál az a kismanó, akit "nekünk szántak", ill. minket választ!
Szia! Én másfél hónapja iszom a teákat,még semmi. De pár napja nekem is erősebb görcsökkel jött meg néhány napos késéssel. Szerintem talán azért görcsölt a hasam a szokásosnál jobban,mert a palástfű tea vastagítja a méh nyálkahártyáját és emiatt fájhat jobban amikor leválik. (remélem,nem írtam hülyeséget) Viszont sokkal kevesebb napig tartott a vérzés,a második naptól szinte nem is éreztem fájdalmat,pedig ilyenkor én kb. 3 napig gyógyszeren élek.
Én még egy-két hónapig teázom,aztán szünetet tartok!
Sok sikert mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!