Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számítás szerint 7 uh szerint...

Számítás szerint 7 uh szerint 5 hetes vagyok, volt egy kis barnázásom, voltam dokinál, írt fel folsavat, e vitamint, nospat és utrogestant. Ugye megmarad a babóm?

Figyelt kérdés
most emelt adagban szedem, de félek hogy lesz vmi baj, mostmár csak néha van barnázás, de minimális.
2008. aug. 30. 12:11
 1/2 anonim válasza:
Én is 5 hetes vagyok és 3 napja ugyanez történt velem.Nekem a doki csak utrogestant irt fel.A lényeg az,mindenki lelkemre kötötte hogy rengeteget pihenjek.Ezt be is tartottam és három napja fekszem,a vérzés elállt és nagyon jól érzem magam.Semmiképpen ne erőltesd meg magad,ne járkálj meg nyugi.
2008. aug. 30. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mielőtt először eljutottam a nőgyógyászhoz 6 hetesen és 5 naposan, véreztem. Utána még 3 hétig folyamatosan előjött barnázás, vérzés, erősen görcsöltem is. Emelt adagban kaptam elejétől az Utrogestant, és egy halom magnéziumot szedtem, feküdtem. Aztán egyik napról a másikra elmúlt a barnázgatás, enyhültek a görcsök és semmi baj nem történt, a baba gyönyörűen fejlődött. Most töltjük majd a 36. hetet.

Ha csak néha van egy minimális barnázásod, szerintem nem kell aggódnod, pláne ha a babóval minden rendben. Gondolom megnézték ultrahangon, ha dobog a pici szíve, fejlődik, akkor nincs gond.

Sokaknál előfordul barnázás az első trimeszterben.

Semmiképp se aggódj, gondolj arra, hogy minden rendben lesz. Szedd a gyógyszereket és pihenj sokat!

Gyönyörű várandósságot kívánok Neked:)!

2008. aug. 31. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!