Mikortól jelentkezik az előtej szivárgása? Hogyan lehet észrevenni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 30. 11:48
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ez egyén függő. Van akinek már az elején, van akinek csak a terhesség vége felé és van akinek egyéltalán nincsen, de ez a késöbbiekben a szoptatást egyáltalán nem befolyásolja. A mértéke is változó, van akinek szinte elcsöppen és átázik a felső ruházata, van aki csak enyhe nyomásra tapasztalja.
3/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem szivárgott az előtejem,és mégis az első naptól kezdve tudott mit kiszívni a gyerek.Tehát,ha nem szivárog,akkor sem kell kétségbeesni.Úgy fogod észrevenni,h a mellednél nedves lesz a melltartód/pólód.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem kb.3 hete szivárog, a pólómon vettem észre, hogy folt van rajta, bár most pár napja megszünt. De nem volt nagy mennyiség, pár csepp, éjjel valamivel több.
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!