Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok. Előtej az...

28 hetes vagyok. Előtej az mikor jelentkezik?

Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van akinek félidőtől,van akinek csak szülés utántól. Ez egyénfüggő.

Kérdezd meg anyukádat, tesódat,ha lány és már szült, hogy nekik mikortól volt,illetve hogy volt-e?

2009. jan. 10. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mar 18 hetesen volt.De csak a ball mellembol jott mindig,de a vege fele mar abbol sem,de viszont dugig van mind a 2 cicim tejjel.Ne aggodj ez semmit sem jelent.Van akinek van,van akinek nincs.

Gratulalok a babadhoz.

4 hetes kisfiu anyukaja.

2009. jan. 10. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban így van!Van akinek jelentkezik a terhesség alatt van akinek nem és az is változó, hogy hány hetesen! Nekem egyáltalán nem volt előtejem, de most mégis annyi tejem van, hogy sosem fogy el! Nyugodj meg ez tényleg nem jelent semmit!Minden jót!

4 hetes kisfiú anyucija!

2009. jan. 10. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy csepp sem volt, ehhez képest már 8 hónapja szoptatok. Vagyis, ahogy elöttem is írták, nem jelent semmit, ha terhesség alatt nem jelentkezik előtej, ne aggódj!
2009. jan. 10. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt előtejem...De szoptatok még mindig, 7 hós a lányom.
2009. jan. 10. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se volt egy csepp se, már riogattak, hogy az baj. De nem hittem nekik:)

Szülés után alig akart beindulni a tejem, küzdöttünk eleinte rendesen, de 1 éves múlt a fiam és szopik még mindig:)

2009. jan. 10. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:

33 hetes vagyok lassan, de meg mindig nincs

parazok is rendesen, hiaba nyugtat mindenki

nehogy ehezzen az elso napokban a kicsim.

2009. jan. 10. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után négy teljes napig nem volt tejem , és persze terhesség alatt egy csepp sem, mégis több mint 6 hónapig szoptattam KIZÁRÓLAGOSAN!!!
2009. jan. 10. 21:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszokat. Csak annyira aggódok mivel mindenki olyanokat ír,hogy milyen korán van előtejük.Mindenkinek jó egészséget kívánok.
2009. jan. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!