22 hetes terhes vagyok. Tegnap nagyon ideges voltam, és azthiszem hogy bepisiltem. De nem kellet pisilnem. A bugyim, harisnyám, , nadrágom, mind átázott. Lehetséges hogy a baba még mindíg nyomja a hólyagom?
Figyelt kérdés
Néha érzem hogy amikor állok mintha a hólyagomnál rugdosna.Na de lehetséges hogy nem érzem hogy pisilnem kell? A baba ugyanugy mozog mint eddig.2015. máj. 18. 06:29
1/8 anonim válasza:
Vagy elfolyt a magzatviz. Menj be a korhazba.
2/8 anonim válasza:
Nekem is rögtön ez jutott eszembe, én egyszer "pisiltem" úgy, hogy csak kijött és nem éreztem, hogy pisilni kell, amikor a magzatvíz elfolyt. Előtte akár hogy is nyomta a hólyagot, pont hogy erőst ingert éreztem. Szerintem is menj be biztos ami biztos, inkább küldjenek haza, hogy minden oké.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál. Nem voltam még terhes így nem is gyanakodtam erre.
2015. máj. 18. 15:48
5/8 A kérdező kommentje:
mert még csak 22 hetes vagyok.
2015. máj. 18. 15:49
6/8 A kérdező kommentje:
FElhívtam a védőnőt. Szerinte ha magzatvíz lett volna akkor belázasodtanm volna. Nem érzem azt hogy a hasam olyan nagy és kemény lenne mint eddig, és a baba is gyengébben mozog, de mozog!
2015. máj. 18. 15:57
7/8 anonim válasza:
Sajnos idő előtt is megrepedhet a magzatburok, azért jutott eszünkbe ez az opció annak ellenére, hogy csak 22 hetes vagy. Viszont nekem azt 22 hetesen nehéz elképzelni, hogy akaratlanul vizelet távozott volna, az már a terhesség végén jellemző inkább amikor tényleg nagy a baba (2-3-4 kilós) és tényleg nagyon nyomja a hólyagot, ilyenkor is inkább becsurog kicsit, de nem pisilsz be rendesen. 22 hetesen kb. max fél kilós sincs még a baba.
Mégis mennyi "folyadék" távozott? Azóta nem volt semmi? Nem szivárgott tovább nedvesség?
8/8 anonim válasza:
Remélem nem lesz baj. De én nem hívnám a védőnőt ilyen problémával,hanem egyből doki vagy ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!