34 hetes kismamik hogy vagytok? Féltek a szüléstől?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 20:39
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem masodik babam van uton, de most a napokban kezdett eluralkodni rajtam a felelem. Raadasul lehet most csaszar lesz, mert a kisasszony faros. Egyre nehezebben viselem, minden nehezebben megy. Veszelyeztetett is vagyok, ezert akar korabban is erkezhet. Bar talan nagy baj mar nem tortenhet, mert 34 hetes vagyok. De azert maradjon inkabb meg bent legalabb 2 hetet. Igaz, epp ma mondtam a ferjemnek h mar szeretnem a kezemben fogni es tul lenni a szules barmely formajan. :)
Es Te kerdezo, hogy vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
Nálam minden rendben, de egyre nehezebben viselem. Fáj a hátam, a csípőm ,s elèg sok a jóslóm. Teljesen zárt a mèhszáj , így nincs baj , nem bánnám èn sem ha hamarèbb èrkezne a kis drága, persze azèrt várja meg a 37.hetet. :)
2015. ápr. 28. 09:49
3/3 anonim válasza:
Én ugyan most csak 22 hetes vagyok, de már van két gyermekem. Egyik 36 hetesen hüvelyi uton született, másik 37. héten császár lett (sürgősségi). Én a szüléstől félek, mert nem lehet tudni, mi lesz, meg a terhességeim is komplikátak. Császárnál: fogadj el a műtét után minden fájdalomcsillapítót (panadolt hozattam be magamnak), és második gyereknél sosem készítenek fel arra, hogy szoptatáskor az összehúzódások (méh) intezívebbek. Az először szülőknél meg a gátmetszés a kellemetlen, meg nem mindenkinek elsőre megy a szoptatás. És lelkileg arra fel kell készülni, hogy a csecsemősök sem túl segítőkészek. Tisztelet a kivételeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!