Szerintetek gáz, hogy felraktam pár kismama fotót (van mellet takarós - pocit megmutatós diszkrét fotó is közte) a FB-re?
Figyelt kérdés
Ez az utolsó dolog az életemben, és gondoltam felvállalom testem...2015. máj. 15. 12:42
11/15 anonim válasza:
Határozottan gáz, de azért ne szarj be, mert jó eséllyel a barátnőid zöme is éppoly ostoba, mint te.
Poci!!! B+. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
12/15 anonim válasza:
Ez a diszkrét? Akkor mi nem az?
13/15 anonim válasza:
Szerintem gáz. Most őszintén, szerinted melyik ismerősödet érdekli a meztelen pocakos kép rólad, vagy bárki másról?téged érdekel,természetesen, párodat is, de rajtatok kívül szerintem senkit. Meg nem is tartozik senkire.de gondolom azért raktad ki,hogy sorra like -olják, meg írják, hogy de csini vagy, ezzel a te önbizalmadat növelve,csak közben jusson eszedbe, hogy ezeknek a 90%-a csak udvarias szeretne lenni, közben meg az a véleménye,mint itt mindenkinek.
14/15 anonim válasza:
Én azt sem értem, hogy egyáltalán miért kell félmeztelen pocakos képeket készíttetni, de ízlések és pofonok. Azt viszont egyenes rühellem, hogy lépten-nyomon az arcomba akarják tolni, nem beszélve a szülőszobai vagy a százával felrakott gagyibbnál gagyibb otthoni (sokszor tükörből fényképezős) képekről....
15/15 anonim válasza:
én már a sztároknál se értem, egyébként nem vetkőzik, de terhesen igen. szerintem ez ultragáz. rólam is készültek "diszkrét" képek a terhesség alatt, konkrétan pár hetente ugyanott lefotózott a férjem, még fehérneműbe is. egy cd-n vannak, férjemen kívül soha senki nem látta.
én nagyon szégyellném magam ha a netre felkerülne bármilyen "mellet takarós" képem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!