Ki várja még 2016 januárra a babáját?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Hanyadik terhesség? Van kedvetek egymást "végig kísérni" a terhesség alatt?2015. máj. 15. 08:53
51/57 anonim válasza:
január 31..első :) Remélem minden simán megy mindenkinél! :) Sok sikert nekünk !
52/57 anonim válasza:
Kedves 50 es válaszoló! Hány hetes vagy? Nekem van dokim, vagyis hozzá járok rég óta, de külön erről nem beszéltem vele.
54/57 anonim válasza:
Akkor ráérsz szerintem olyan orvost keresni aki szimpatikus, ha akarod.
55/57 anonim válasza:
Ti csináltattatok kombinált tesztet? Mert úgy tűnik erről én lekéstem, ma, 13+6 naposan volt a 12. heti uh, ahol elvileg minden rendben volt :)
56/57 anonim válasza:
Igen, mi csináltattunk, mert folyton mozgott a pici és ráadásul úgy is feküdt, hogy nem volt minden adat mérhető. 10500 Ft és 3 nap alatt megjött az eredménye, de kérdezz utánna én úgy tudom 14 héten még megnézik, de ebben nem vagyok biztos.
57/57 anonim válasza:
Sziasztok kismamik, hogy vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!