Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja még 2016 januárra a...

Ki várja még 2016 januárra a babáját?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Hanyadik terhesség? Van kedvetek egymást "végig kísérni" a terhesség alatt?
2015. máj. 15. 08:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Kedves 28-as irj majd hogy mi volt az uh-n!

En holnap leszek 10 hetes es 7 hetesen volt egy uh-m, ott minden rendben volt de csak majd 3 het mulva lesz a kovetkezo es persze en is aggodom hogy minden jo legyen :)

Amugy mar jobban erzem magam, nem emelygek annyit de meg faradt vagyok. Es te hogy vagy Vikike18?

2015. jún. 9. 01:42
 32/57 anonim ***** válasza:

Köszönöm ☺ erős görcsök és vérzés lépett fel. 7+5 hetes voltam akkor. Nemsegített sem az utró és magnézium sem. Néhány nappal elötte voltam orvosnál mert akkor is erősebben görcsölgettem, de eleve kisebb volt és szívpulzálás sem volt.5. terhességem volt 😯 de egy sikeres volt abból van egy kisfiam.

#27es voltam.

2015. jún. 9. 08:32
 33/57 anonim válasza:

Köszönöm, Jól vagyok, csak a hányinger szörnyű. Voltam orvosnál múlt héten is a 2. UH, és azt mondta a doki minden rendben van.

Mãr csak a védőnő el kell megküzd enyém a kiskönyvért :S

2015. jún. 10. 06:26
 34/57 anonim válasza:
Lányok! Van egy olyan problémám, hogy az orvosom nem küldött vérvételre, de a védőnő meg velem cirkuszol, hogy az kell és így kiskönyvet sem adott még! Ti mit tudtok erről? Kötelező az első trimeszterben a vérvétel?
2015. jún. 10. 15:18
 35/57 anonim ***** válasza:
2 éve az volt. De nem értem hogy mért nem állítja ki a kiskönyvet....ahogy én emlékszem a 10. héten mentem a védőnőhöz megcsinálta a kiskönyvet és rá egy hétre mentem vérvételre.
2015. jún. 10. 19:54
 36/57 anonim válasza:

Nincs sok kedvességgel megáldva a védőnőnk. Végzett vagy egy éve...........

Jövő héten vissza megyek hozzá, hátha akkor már odaadja.

30. Megyek az első genetikai UH ra meg Down-szindróma szűrésre, de azt a kiskönyv nélkűl nem csinálják meg.

Felhívtam este a dokim, annyit mondott, hogy az elő vérvétel ráér a 16 hetes AFP szűréssel együtt is, elméletileg 18. hétig kell megtörténnie az első vérvételnek.

De ez így nagyon jó, hogy a doki rendesen elmagyaráz mindent, ez meg okoskodik össze vissza.

2015. jún. 10. 23:22
 37/57 A kérdező kommentje:
En kulfoldon elek es kiskonyvet meg nem kaptam de beutalot vervetelre es a down kor uh-ra igen. A vervetel az uh elott 5 nappal kell, hogy tortenjen. A vervetel es az uh egyuttes eredmenye a mervado.Egyik sem eleg a masik nelkul ugy tudom.
2015. jún. 11. 01:08
 38/57 anonim válasza:
Ma megkerestem egy régi védőnő ismerősöml és megcsinálta a papírjaimát. 😀
2015. jún. 11. 19:23
 39/57 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 28as vagyok, most jöttem a dokitól és minden rendben van! :) Remélem továbbra sem lesz gond :)
2015. jún. 12. 09:59
 40/57 A kérdező kommentje:
Juhuuu :) Es januarban melyik napra irtak ki?
2015. jún. 13. 00:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!