Ki várja még 2016 januárra a babáját?
Kedves 28-as irj majd hogy mi volt az uh-n!
En holnap leszek 10 hetes es 7 hetesen volt egy uh-m, ott minden rendben volt de csak majd 3 het mulva lesz a kovetkezo es persze en is aggodom hogy minden jo legyen :)
Amugy mar jobban erzem magam, nem emelygek annyit de meg faradt vagyok. Es te hogy vagy Vikike18?
Köszönöm ☺ erős görcsök és vérzés lépett fel. 7+5 hetes voltam akkor. Nemsegített sem az utró és magnézium sem. Néhány nappal elötte voltam orvosnál mert akkor is erősebben görcsölgettem, de eleve kisebb volt és szívpulzálás sem volt.5. terhességem volt 😯 de egy sikeres volt abból van egy kisfiam.
#27es voltam.
Köszönöm, Jól vagyok, csak a hányinger szörnyű. Voltam orvosnál múlt héten is a 2. UH, és azt mondta a doki minden rendben van.
Mãr csak a védőnő el kell megküzd enyém a kiskönyvért :S
Nincs sok kedvességgel megáldva a védőnőnk. Végzett vagy egy éve...........
Jövő héten vissza megyek hozzá, hátha akkor már odaadja.
30. Megyek az első genetikai UH ra meg Down-szindróma szűrésre, de azt a kiskönyv nélkűl nem csinálják meg.
Felhívtam este a dokim, annyit mondott, hogy az elő vérvétel ráér a 16 hetes AFP szűréssel együtt is, elméletileg 18. hétig kell megtörténnie az első vérvételnek.
De ez így nagyon jó, hogy a doki rendesen elmagyaráz mindent, ez meg okoskodik össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!