Ki várja még 2016 januárra a babáját?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Hanyadik terhesség? Van kedvetek egymást "végig kísérni" a terhesség alatt?2015. máj. 15. 08:53
21/57 anonim válasza:
Sziasztok! Hű nálam beindult a paramami üzemmód...igazából az a bajom hogy nincs semmi bajom. Kedd óta még az a kicsi émelygés és puffadás is elmúlt, félek nehogy baj legyen. Csütörtökön lesz az első uh, már alig várom.
22/57 Dark Angel1987 válasza:
Nekem vegul mehenkivuliml lett. Szetdurrant a petevezetek mutottek kivettek...szoval nem jol. :(
23/57 A kérdező kommentje:
Jesszus utolso nagyon sajnalom. Mielobbi felepulest neked! Mikor probalkozhattok ujra?
2015. jún. 1. 00:54
24/57 A kérdező kommentje:
Kedves 21-es ne aggodj. Az 1. terhessegemnel semmi rosszulletem nem volt es most se sok az is elmult. Nem kell mindenkinek hanynia naponta. A kislanyom makk egeszseges es bizzunk benne, hogy a bentlako kis manok is azok. Nekem csak 29-en lesz UH-m megint.
2015. jún. 1. 00:56
25/57 Dark Angel1987 válasza:
állítólag 2 hónap múlva, de előtte megint átjárhatósági kell.
28/57 anonim válasza:
Sziasztok, elvileg én is januárra várom a picit, orvosnál még nem voltam, csak pénteken megyek, direkt ilyen későn, így is félek, hogy mi lesz, mert volt már sajnos egy sikertelen terhességem... De a fő a pozitív gondolkodás! Minden rendben lesz :)
30/57 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom 27-es. Megkerdezhetem, hogy mi tortent es hanyadik heten? Nagyon drukkolok neked es sok erot kivanok h minel elobb osszejojjon a baba.
2015. jún. 9. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!