12 hetes uh lesz jövöhéten. és félek! Van okom félni?
Sziasztok!
Sziasztok! jövőhéten megyek 12 hetes uh-ra és eléggé félek. Az előző babámnál is itt kezdődtek a gondok. Láttak valamit de nem tudták biztosan hogy rendellenesség. Majd 16 hetesen afp ami rossz lett megcsinálták egy hét múlva újra ami rossz lett. Várnom kellett 3 hetet hogy majd uh-n kiderítik pontosan valóban velőcső záródási rendellenessége van e a picinek. és az volt sajnos.20 hetesen meg kellett szülnöm. nem tudnám még egyszer átélni nagyon félek. menyi esélyem van hogy most minden rendben lesz? Tudom hogy nem vagytok orvosok de nagyon jol esne kis biztatás. 11hetes km Az előző babámnál is itt kezdődtek a gondok. Láttak valamit de nem tudták biztosan hogy rendellenesség. Majd 16 hetesen afp ami rossz lett megcsinálták egy hét múlva újra ami rossz lett. Várnom kellett 3 hetet hogy majd uh-n kiderítik pontosan valóban velőcső záródási rendellenessége van e a picinek. és az volt sajnos.20 hetesen meg kellett szülnöm. nem tudnám még egyszer átélni nagyon félek. menyi esélyem van hogy most minden rendben lesz? Tudom hogy nem vagytok orvosok de nagyon jol esne kis biztatás. 11hetes km
köszönöm.és megirom.
mondtam is a férjemnek tuti kifaggatom a dokit minden rendben van e szinte tutira mert ezt a picit nem akarom elvesziteni.és nem is fogom.
Szia!
Ne idegeskedj, csak magadnak és a babának ártasz vele. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!