Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh lesz jövöhéten....

12 hetes uh lesz jövöhéten. és félek! Van okom félni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sziasztok! jövőhéten megyek 12 hetes uh-ra és eléggé félek. Az előző babámnál is itt kezdődtek a gondok. Láttak valamit de nem tudták biztosan hogy rendellenesség. Majd 16 hetesen afp ami rossz lett megcsinálták egy hét múlva újra ami rossz lett. Várnom kellett 3 hetet hogy majd uh-n kiderítik pontosan valóban velőcső záródási rendellenessége van e a picinek. és az volt sajnos.20 hetesen meg kellett szülnöm. nem tudnám még egyszer átélni nagyon félek. menyi esélyem van hogy most minden rendben lesz? Tudom hogy nem vagytok orvosok de nagyon jol esne kis biztatás. 11hetes km Az előző babámnál is itt kezdődtek a gondok. Láttak valamit de nem tudták biztosan hogy rendellenesség. Majd 16 hetesen afp ami rossz lett megcsinálták egy hét múlva újra ami rossz lett. Várnom kellett 3 hetet hogy majd uh-n kiderítik pontosan valóban velőcső záródási rendellenessége van e a picinek. és az volt sajnos.20 hetesen meg kellett szülnöm. nem tudnám még egyszer átélni nagyon félek. menyi esélyem van hogy most minden rendben lesz? Tudom hogy nem vagytok orvosok de nagyon jol esne kis biztatás. 11hetes km

2010. febr. 24. 15:08
 1/8 A kérdező kommentje:
uhh...bocsi hogy dupla lett nem tudom hogy sikerült :S
2010. febr. 24. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
a legtöbb amit tehetsz, h megpróbálsz megnyugodni, mert az idegeskedés nem tesz jót se neked, se a babának!
2010. febr. 24. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj. ne aggódj.
2010. febr. 24. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj! Nagyon jól írták előttem, az idegeskedés nem tesz jót a kicsinek se, meg neked se! Nagyon drukkolok! Írj majd, hogy mi volt!
2010. febr. 24. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.és megirom.

mondtam is a férjemnek tuti kifaggatom a dokit minden rendben van e szinte tutira mert ezt a picit nem akarom elvesziteni.és nem is fogom.

2010. febr. 24. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is csak bíztatást tudok írni! Ne félj, szorítok! Rendben kell hogy legyen a pici. Legyél pozitív, bátor, ne félj, annál rosszabb talán! A nagy könyvben úgyis meg van írva minden. Tudom könnyű mondani! Szorítok! Üdv! 32 hetes km
2010. febr. 24. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne idegeskedj, csak magadnak és a babának ártasz vele. Szorítok, hogy minden rendben legyen!

2010. febr. 24. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 25. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!