Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ennyire aggódik?...

Más is ennyire aggódik? Nagyon félek a magzatelhalástól! Jövőhéten megyek a 18 hetes genetikára, de még semmi mozgást nem érzek, és nagyon félek, hogy esetleg elhalt a baba!

Figyelt kérdés
a hasam szokott szurkálni,meg a köldököm alatt szokott csipkelődni,de még semmit nem érzek! vagy még az korai lenne első babánál?
2008. szept. 29. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi első babánál nem mindenki érzi meg a 20.hét előtt a mocorgást! 31 hetes kismami
2008. szept. 29. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Ne aggódj, nincs annál rosszabb!18 hetesen még csak remegést, apró kis "kaparászásokat" érezhetsz a hasadban, igazi mozgást még nem, főleg első babánál! Mi 24 hetesek vagyunk, és kb. másfél hete lehet konkrét mozgást érezni, ez így természetes!

Nem szabad olyanra gondolni, hogy elhalt volna. Ilyenkor már szerencsére amúgy is ritka.(És ne is olvasgass ilyenekről!) Szóval fel a fejjel, és nyugalom, légy boldog ebben az időszakban!

2008. szept. 29. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem semmi probléma.Majd mostanában kezded érezni(18 hétnél kezdődik),majd a következőnél lehet,hogy kicsit előbb.

De természetes,hogy félsz,én ugyanígy voltam.Míg nem éreztem minden nap a mozgását,mindig félve mentem a vizsgálatra mind a két gyereknél.Mikor meghallottam azt a szót,hogy 1 élő magzat akkor nyugodtam meg.Teljesen normális hogy félted a picidet.Szerintem nem lesz semmi baj!!

2008. szept. 29. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! most még azon is aggódom,hogy most beszéltem a védőnővel,és hamarabb mentem el egy héttel az afp-re,tehát 15 hetesen!
2008. szept. 29. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az AFP miatt ne aggódj, sztem egy hét nem jelent semmit. Mivel a terhességi heteket a baba mérete alapján számolja a gép, így ez csúszkálhat(egyszer jobban nő, máskor nem annyira), szerintem én is korábban voltam.
2008. szept. 30. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!