Más is ennyire aggódik? Nagyon félek a magzatelhalástól! Jövőhéten megyek a 18 hetes genetikára, de még semmi mozgást nem érzek, és nagyon félek, hogy esetleg elhalt a baba!
Ne aggódj, nincs annál rosszabb!18 hetesen még csak remegést, apró kis "kaparászásokat" érezhetsz a hasadban, igazi mozgást még nem, főleg első babánál! Mi 24 hetesek vagyunk, és kb. másfél hete lehet konkrét mozgást érezni, ez így természetes!
Nem szabad olyanra gondolni, hogy elhalt volna. Ilyenkor már szerencsére amúgy is ritka.(És ne is olvasgass ilyenekről!) Szóval fel a fejjel, és nyugalom, légy boldog ebben az időszakban!
Szerintem semmi probléma.Majd mostanában kezded érezni(18 hétnél kezdődik),majd a következőnél lehet,hogy kicsit előbb.
De természetes,hogy félsz,én ugyanígy voltam.Míg nem éreztem minden nap a mozgását,mindig félve mentem a vizsgálatra mind a két gyereknél.Mikor meghallottam azt a szót,hogy 1 élő magzat akkor nyugodtam meg.Teljesen normális hogy félted a picidet.Szerintem nem lesz semmi baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!