Kistarcsai kórházban, hogy lehet konkrét orvoshoz járni?
Hány hetes terhes vagy?ált.ott ugy szokott zajlani hogy akihez terhességed elött jártál oda mész terhesen is. és meg kell vele beszélni hogy hozzá szeretnél járni,és nála szeretnél szülni,ő utána már automatikusan a magánrendelőjébe fog irányitáni.mert kistarcsán az orvosok ide már csak ügyelgetni járnak a fő munkahelyük a magán..
ez az egyik verzió...ha fogadott orvost szeretnél.
ha nem vagy nem vagytok eleresztve pénzzel akkor lehet ugy hogy nézd ki hogy melyik doki szimpi és kérdezd meg a recepcióst hogy mikor van..Nekem ott volt most orvosom de elment igy nekem a Surányi dr volt szimpi megnéztem hogy szerdánként rendel és mindig szerdára kérek időpontot..de nem fogadtam fel mert drága..
de ha kinézel egy orvost privibe én nagyon szivesen megirom mikor rendel:)elég ismerő vagyok ott tesóm is ott dolgozik,nyároon szülök ott..
bocs a hosszadalmas irásért remélem tudtam segiteni.
Szia!
Azt hiszem én is Surányi dokit fogom választani. a védőnőm is őt ajánlotta. Viszont most tudtam, meg, hogy júniustól nem járhatok az ambulanciára, csak Gödöllői szakrendelőbe, mert megváltozik az ellátási kör. Így most elmegyek a 12 hetes uh-ra, két hét múlva szerdán és remélem, hogy megismerem most a dokit, és ha szimpatikus akkor megyek hozzá magánrendelőbe. Viszont szülésre nem fogadom fel, mert 100.000,-ft az nagyon sok nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!