Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kistarcsai Flór Ferenc...

A kistarcsai Flór Ferenc kórházban van előtágítás missed ab esetén már szült nőknél?

Figyelt kérdés

Sziasztok, sajnos 9 hetes terhesen megállapították hogy missed ab-om van, üres a petezsák.a kistarcsai kórházban lesz a műtét. 2 lányom van már, akiket normál úton szültem. lesz előtágítás vagy nem?

köszi

2010. aug. 9. 06:29
 1/3 anonim ***** válasza:

ha már szültél hüvelyi úton akkor nem tesznek fel lamináriát. ez nem kórházfüggő hanem egységes. nem szabad nem ajánlott és nem is végzik el.

csak egy branülön keresztül kapsz altatót és figyelik a pulzusodat.

10 perc a mütét és ha jól vagy akár 4 óra múlva kisérővel hazamehetsz.

én is átestem rajta sajnos.Kitartást és sok erőt kivánok neked hogy továbbléphess.

2010. aug. 9. 08:18
 2/3 A kérdező kommentje:
szia, köszi! nagyon féltem tőle...
2010. aug. 9. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:
megvolt a műtét. valóban nem volt előtágítás. fizikailag teljesen rendben vam minden, viszont lelkileg elég nehéz...
2010. aug. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!