Március végén április elején született babát mikor lehet kivinni babakocsiba sétálni?
a lányom annó márc 29-én, a fiam febr 1-én született. a kórházból hazafele út elég hosszú volt, 1,5 óra. tehát már ekkor is érintkezett a külvilággal. aztán hazaérkezésünk után 3-4. napon vittem ki fél órára levegőzni a kertbe. mi falun lakunk, tiszta levegővel. épp akkor kellemes meleg volt, nem volt párás a levegő, nem fújt a szél. az első sétánk 1 hét után volt.
és valóban télen is ki lehet vinni, semmivel sem veszélyesebb mint a nyár a meleg levegővel.
Én most dec közepén szültem és én is vittem már 2 hetesen.
Először 5 percet sétáltunk csak, másnap 10-et harmadik nap 15öt negyedik naptól fél óra...ma már ha nincs hideg 1 óra simán:) Plusz még vagyunk kint sokszor:)
Utálunk bent possadni ^^
Kislányom április 25-én született. Pénteken jöttünk haza a kórházból és hétfőn már sétálva mentünk el a védőnőhöz mérlegelésre... :-)
Ha szép idő lesz és nem fúj a szél, nyugodtan kiviheted már pár naposan is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!